Hva kul at du har funnet frem til min blogg. Her skriver jeg litt om forskjellige hobbyer jeg prøver på. Noe hverdagsprat blir det nok og innimellom. Jeg blir veldig glad hvis du legg igjen en hilsen.
mandag 31. januar 2011

Emma

Som jeg nevnte i mitt innlegg igår så har jeg alltså blitt gammeltante igjen. Nydelige lilla Emma kom til verden den 23 Januar. 

Som seg bør så pakket jeg en liten koffert til den lille, storesøster Julie fikk og en når hun kom til verden. Kofferten inneholdt denne gang en omlottjakke, ribbestrikkete bukser og et par sokker. Kunne kanskje vært litt meir jentete farger men jeg valte brune toner og litt pynt istedentfor.

012Dette settet begynnt jeg med for lengesiden. Jeg har under lang tid haft ont i hender og skulder og må derfor strikke med måte.

 

003 Her ligg det ferdig i kofferten og den fikk hun om lørdagen på  75 årsfeiringen til sin oldermor.

 

***

007

005 Denne jakken er veldig enkel og strikke og går fort unna.

oppskrift:  Rillestrikket DROPS omslagsjakke i ”Fabel”. 
Nr: 18-3
garn: Fabel, farge:912.   Alpakka, farge: 0100.
pinne:  3
strl: 1-3 mnd
pynt: Jeg heklet en snor som jeg festet til jakken. Knappen med teksten jente sydde jeg fast i mitten på blomsten. Denne knapp kommer fra Snella & Petronella.

 ***

 008Må nok innrømme at disse ikke er det artigeste jeg har strikket,bra at de er så små. Kunne godt tenke meg sånne selv men det ser jeg som et ikke tenkbart prosjekt. 

oppskrift: Vrangbordstrikkede bukser fra Drops Design.
Nr: 18-25.
garn: Alpakka, farge:  0100
pinne: 3
strl: 1-3 mnd

 ***

 009Disse går veldig fort unna og det trenges så lite garn, utmerket til og få unna litt restgarn man har liggendes. Sokker trenger alle!

oppskrift : Drops sokker i Fabel. 
Nr: 16-26
garn: Fabel, farge: 912.
pinne: 2 1/2
strl: 1-3 mnd

 

4 kommentarer:

Hjemme hos meg sa...

HEi!
Ja osten er kjempegod, og veldig enkel å lage! Fortell meg hva du synes om du prøver å lage den da ;)

Så fin jakke :)

Klem Anette

Snertne sneller og små nøster sa...

SÅ nydelig! Skulle ønske jeg hadde kjent deg da jeg fikk barn - det så så koselig å få en yndig liten koffert :-) Kjempefint! Kommer kanskje til å kopiere den med å gi koffert - om det er greit for deg da.

Ha ei flott uke - klem Siv

Malin sa...

Fantastiskt fin gåva. Vem som helst skulle bli rörd av att få en present som det ligger så mycket arbete och tanke bakom. Grattis Emma till världens bästa gammeltante!
Kram

Bente sa...

Hei :) Så nydelig,helt skjønnt, og en koselig ide med å pakke det inn i den søte kofferten :)
GGratulerer med tantebarn :)