Hva kul at du har funnet frem til min blogg. Her skriver jeg litt om forskjellige hobbyer jeg prøver på. Noe hverdagsprat blir det nok og innimellom. Jeg blir veldig glad hvis du legg igjen en hilsen.
fredag 21. januar 2011

Planlegging av julegaver 2011

Ja , jeg tenker faktisk julegaver for tiden. Planlegging er halve jobben og det er så artig, jeg koser meg. Jeg har kommen så lang at jeg har skrevet en laaang forslagsliste med all nødvendig informasjon (oppskrifter,garn, mottaker mm). Denne liste er nå satt i den røde permen,som er merket julegaver 2011, sammen med oppskriftene. Så får vi se om dette hjelper på produksjonen i år.

129

238 

En av de ting som står på listen er Lovikkavantar. Ett år strikket jeg dette til min side av familien, det blev 10 par + litt annet smått&godt. Jeg var ikke så nøye på og dokumentere allt da, så det mangler  bilder på allt dette. Det er typisk da dette var mitt beste julegavestrikkende år. Allt blev godt mottatt og i år skal jeg alltså prøve og gjøre det samme men nå skal vottene til familien på mannens side.

Jeg har ikke strikket lovikkavottene i lovikkagarn men bla brukt meg av Eskimo fra drops design. Når vottene er ferdig strikket har jeg børstet dem både på innsiden og utsiden med en liten børste. Børsten som ser ut som en liten karda er kjøpt i dyrebytikken, perfekt til dette bruk.

Hva er mitt forhold til Lovikavantar?  Når jeg fikk meg jobb her oppe i nordnorge satte min mor igang og strikket noe som sku holde meg varm om hender og føtter  Jeg sku ju nord om polsirkeln! Disse vottene og sokkene (som jeg ikke fant nå når jeg sku ta bilde) er fortsatt, etter 19 år, i bruk hver vinter. Det finnes ikke noe varmere eller bedre.

Lovikkavanter

Nå skal snart produksjonen komme igang.

3 kommentarer:

Snertne sneller og små nøster sa...

OJ! Skal si du har lagt planer :-D Jeg har kun laga ei liste inni hodet mitt jeg ;-) Sånne votter hadde jeg også da jeg var lita - og de er kjempefine :-D

Riktig god helg - klem Siv

LYKKELIG SOM LITEN sa...

Hei hei :)
Og tusen takk for koselige ord inne hos meg :)
Har fått *bloggeånden* litt over meg igjen i det siste og det er utrolig morro ! Kjempe gøy å strikke også, og veldig stas med så gode tilbakemeldinger :) Ble ferdig med Lue nr 3 i går;) hihi, kjempe morro :)

Håper du får en nydelig kveld:)
Ser du har linket også, så da blir det vel 3 lodd på deg da ;)

Klem Tina

Lilla Kullan ♥ Hemma på Landet sa...

Vi använder också lovikavantar. De är sköna.:-) Kram Stina