Hva kul at du har funnet frem til min blogg. Her skriver jeg litt om forskjellige hobbyer jeg prøver på. Noe hverdagsprat blir det nok og innimellom. Jeg blir veldig glad hvis du legg igjen en hilsen.
tirsdag 18. januar 2011

Hm, jeg har noe som faktisk kan minne om…

….muskler. Ja, faktisk, det er helt sant. Igår var min første treningsøkt og da kjennte jeg att det langt der inne finnes noe som kan gå under navnet muskler, veldig utrente, men dokk muskler.

Nå lurer dere sikkert på hva som har skjedd meg, har hun fått en oppenbarelse? Nei, det har jeg ikke. Jeg har bare vært veldig heldig. Jeg har fått muligheten og tilbud om trening på friskhuset – to ganger i uken – via arbeidsplassen. Dette er givetvis noe man ikke takker nei til. Dette treningstilbudet varer i ca 16 uker og vi som er med i gruppen har søkt om plass pga diverse problemer som feks ont i nakke, rygg, høfter osv. Supert at arbeidsgiveren stiller opp med dette. Jeg har ikke noe nyttårsforsett men jeg håper og ønsker at dette er en ny start på mitt friskere jeg. 

Det blev ikke den harde treningsøkten  fra min side men det var ikke nødvendig, puhh, er man i dårlig form?! Når vi var ferdig var mine lår som gelè, dirrende gelè. Hade noen dyttet borti meg da hade jeg falt over ende. Det var annstrengendes bare og få bilen til og kjør hjemover.

Når man møtte opp på treningen sku man ha med/ på seg treningstøy, innesko, vannflaske, håndkle. Var det noe av dette som fantes hjemme i mitt hus? Jeg letet både i minnet og huset, har jeg ikke noen gammle sko……… Jo da, kanske ikke direkt de beste eller peneste skoan men får duge, hvis jeg ikke finner noe nytt i byen. I byen fantes det allt for mye sko og velge mellom så jeg kom hjem uten.

098 Da det ikke blev nye sko, for jeg på trening i disse utslitte adidas med malingsflekker på, hvem vet, kanskje jeg starter en ny trend. Jeg var like avansert når det gjalt vannflaske …..Imsdal fra Narvesen fikk duge. 

Skal på trening imorgen igjen, om jeg klarer av og gå, nå er det akkurat at låren kan bære meg.

Brukt penger igår på noe som jeg ønsket meg lenge …………………… la meg presentere min nye venn, Canon EOS 550D.

Canon EOS 550D er klar

Da var den endelig i hus, nå gjenstår det og lær seg og bruke alle muligheter man har med dette kamera.

2 kommentarer:

Snertne sneller og små nøster sa...

Gratulerer med nytt kamera - gleder meg til å se alle bildene du kommer til å ta :-) Så flott at arbeidsgiver legger til rette for trening - skal se du blir ei skikkelig spreka til slutt ;-) Det skal ikke mange gangene til før lårenen (eller andre kroppsdeler) slutter å kjennes ut som géle ;-)

Ha det godt - klem Siv

Malin sa...

Det är väl skönt med lite träningsvärk, nu då? Det ska ju kännas att man har jobbat. Har själv träningsvärk i den där stora muskeln man sitter på... Aj. Ser fram emot många fina kort med nya kameran. Må väl. Kram! Malin