Hva kul at du har funnet frem til min blogg. Her skriver jeg litt om forskjellige hobbyer jeg prøver på. Noe hverdagsprat blir det nok og innimellom. Jeg blir veldig glad hvis du legg igjen en hilsen.
søndag 23. januar 2011

Kort = shopping

Igår var vi i selskap hos et vennepar som feiret sølvbryllup. Jeg lagde et kort til dette foremål og som vanligt så hade jeg ikke noe hjemme som jeg kunne bruk meg av, hmm. Kort er oftest = shopping. For når jeg skal lage kortet så har jeg nesten aldrig det jeg trenger uansett hvor mye ting jeg har hjemme.

Jeg for innom TreL og fikk kjøpt meg nye stempler fra stempelglede –CRUNGE Flourish Heart-, disse har stått på min ønskeliste lenge, og en hjertepunch fra EK. Jeg brukte aldrig punchern til kortet men stemplene er helt underbare.  Med hjem blev og litt forskjellig pynt, og en ny farge i Distress Ink – pumice stone-, helt nydelig farge.

033

 

 

027 Jeg lagde et enkelt kort 15X15 cm. Bildene blev litt mørke, fotograferte om kvelden.

015

 

024

 

7 kommentarer:

Kari sa...

Wow - for et nyyyydelig kort Pernilla! Og de stemplene er jo bare helt skjønne, har også ønsket meg dem lenge, og jeg fikk jo gavekort hos min sønn til jul, så jeg får bruke det jeg har igjen der kanskje....
Ha en fin søndag! Er på tur til scræppetreff! : )

Snertne sneller og små nøster sa...

Nydelig kort! Jeg tror sannelige jeg ønsker meg sånn jeg også - til tross for at jeg ikke driver med kortlaging eller scrapping ;-) Lager kort sånn i det små da...

Ha en fin søndag - klem Siv

Lilla Kullan ♥ Hemma på Landet sa...

Verkligen fint. Var rädd om dig gumman. :-) Kram Stina

Petrine sa...

Hei, og god søndagskveld, Pernilla !

Klem fra Petrine som synest at kortet var virkelig nydelig !

Malin sa...

Du gör så himla fina saker! Roligt med nya stämplar. Kram

Hjemme hos meg sa...

Hei!
Nydelig kort :) Heldige var de som fikk det! Håper de veit å sette pris på det :)

Koselig blogg du har, og MYE fint du lager!

Klem Anette

Muffin sa...

Åh, det var fint, tenk så heldig mottaker. Jeg ville rammet det inn som bilde! Ha en fortsatt fin uke, gleder meg til å se dine neste prosjekter, alltid like spennende!