Hva kul at du har funnet frem til min blogg. Her skriver jeg litt om forskjellige hobbyer jeg prøver på. Noe hverdagsprat blir det nok og innimellom. Jeg blir veldig glad hvis du legg igjen en hilsen.
søndag 30. januar 2011

Kort

Fikk laget noen kort om fredag, her er resultatet.

 

043

***

 

023

 

 026

 

031

***

 

 017

 

Jeg lager sjelden kort for og ha liggendes på lur, det blir bare ikke av. Igår feiret min svigermor 75årsdagen sin og da fikk vi og muligheten og treffe den andre lille jenten som jeg er gammeltante til. Vi benyttet anledningen til og levere pakke og kort til den lille, inlegg om dette kommer imorgen. Hun kom til verden den 23 januar og er bare helt nydelig. Dette gjorde at jeg fikk brukt to av disse korten i helgen, har alltså et til overs, kan vare bra og ha.  Jobber vel best under press.

Har på alle disse tre kortene brukt meg av stempler fra mitt siste innkjøp, CRUNGE Flourish Heart, det er så fint og ha disse i kantene. I familien her i norge er Januar og Februar travle mnd med bursdager så det er vel bare og hiv seg ut i kortlaging igjen. Nå er det guttene som står for tur og det syns jeg er vanskeligere, får se hva jeg får til.

Nå skal jeg prøve og få kontakt med min syster som hade en pysseldag igår og se hva hun har gjort. Så har min andre syster kommen hjem fra afrika, jeg  glær meg til og få høre og se hva de har opplevd under disse 3 ukene.

 

Ønsker dere en fortsatt fin søndag!

3 kommentarer:

Malin sa...

Jag blir bara mer o mer imponerad! Både av korten du gjort och bilderna du tar av själva korten. Nöjd med kameran?
Syrran

Snertne sneller og små nøster sa...

Veldig fine kort :-) Syns det kan være greit å ha et kort eller to på luringa jeg ja :-D

Ha en flott søndag - klem Siv

Tino sa...

Flotte kort du har laget!
Ha en fin søndagskveld!
Klem T