Hva kul at du har funnet frem til min blogg. Her skriver jeg litt om forskjellige hobbyer jeg prøver på. Noe hverdagsprat blir det nok og innimellom. Jeg blir veldig glad hvis du legg igjen en hilsen.
søndag 16. januar 2011

Heldig er den ……

…….som kan hekle!

Var innom Vibedilla og leste. Hun har nå satt igang med et nytt hekleprosjekt The Llama og hun har tidliger heklet sauen Elton. Hun  linket til en side der disse underbare oppskriftene finnes til salgs Delicious Crochet, ååh hva mye fint. Det er veldig fristendes og handle men jeg skal nok begynne med noen mindre firguer før jeg hiver meg ut på dette. Beklageligvis er og blir nok ikke hekling helt min ting. Jeg måtte bare få dette nedskreven så jeg enkelt kan klikke meg in på linken og drømme meg bort blandt alle herlige kosedyrene.

 

***

Mye vind = snøkov = brrrr = veldig rask tur ut.

***

Med andre ord en veldig slapp søndag for min del. Prøver og strikke litt på babyklærne jeg bestemt meg for,alle oppskrifter fra DROPS. Det går ikke fort men fremover, jeg må kjenne etter hva hendene mine klarer. Da jeg vil at det skal bli en overraskelse for mottaker, blir det ikke blogget noe babytøy her før ungen er ute og gaven er på plass.

Er ellers veldig gla over og fått høre fra søstra mi og hennes forlovede som er på tur i Afrika. De har vært der i 1 uke nå og kom begge opp på Kilimanjaro, supert! Nå venter 2 uker med safari og diverse annet på programmet. Skal bli spennendes og få se bilder derfra når de er kommen hjem.

3 kommentarer:

Lilla Kullan ♥ Hemma på Landet sa...

Här har det också varit slapp söndag och det är så skönt med sådana dagar.:-) Kram Stina

Petrine sa...

Hei igjen !

Personlig liker eg best å strikke framfor å hekle. Men du verden så mykje artig det er å hekle :):)

Aller, aller mest, liker eg å nålefilte for då får eg det akkurat slik som eg vil :))

Tenk så spennande det må vere å nå toppen på Kilimanjaro !! Det er iallefall berre en drøm for meg. Er der flyplass ? hihi

Ønsker deg ein brrrr-fri-dag :)

Petrineklem

Tino sa...

Skulle ønske jeg kunne hekle mer selv, foreløpig strekker det seg til enkle oldemorsruter.
Så spennende tur søsteren og forloveden er på, skulle gjerne byttet med vinterværet her.
Ønsker deg en fin dag videre,
Klem T