Hva kul at du har funnet frem til min blogg. Her skriver jeg litt om forskjellige hobbyer jeg prøver på. Noe hverdagsprat blir det nok og innimellom. Jeg blir veldig glad hvis du legg igjen en hilsen.
mandag 23. januar 2012

Se hva jeg har fått i posten

Jeg har fått det i posten men det har nok kostet meg noen kroner, ja. Da jeg begynnt å strikke mine mysteriesokker så strikket mange utav deltakene i bugga og i lyse vårfarger. I mitt garnlager finnes ikke mye av dette, og det ville jeg givetvis gjør noe med. Gikk inn på Ravelry og søkte på Bugga, letet meg frem til personer i Norge og om det hva noen som hade noe til salgs. Så nå er jeg eier av denne flotte hespen Skinny Bugga i en lys blå farge som heterPeacock Parachute Spider, trur jeg. Vårlig og herlig er den ihvertfall.

IMG_5374

Først hva tanken at det sku bli et par sokker men nå veit jeg ikke lenger, det er nesten for fint, eller? Kanskje noe til baby, hmmm

Jeg skal drømm litt , holde i garnet og se på det før jeg bestemmer meg.  Får återkom til dette.

Pernilla

3 kommentarer:

duBedåre sa...

Herlig garn i nydelig farge! Use it wisely... (o:

Vibekes lille ullne sa...

Nydelig garn! Har brukt Bugga til lue og hals og de er så gode å ha på. Ville nok ikke hatt råd til å bruke de til sokker, men gode sokker blir det helt sikkert! :)

Ha en fin uke! :)

Stinemorღ sa...

Nydelig farge!
Gleder meg til å se hva det blir :)