Hva kul at du har funnet frem til min blogg. Her skriver jeg litt om forskjellige hobbyer jeg prøver på. Noe hverdagsprat blir det nok og innimellom. Jeg blir veldig glad hvis du legg igjen en hilsen.
onsdag 18. januar 2012

Mysteriesokk del 2

Jeg kjenner meg selv veldig godt. Som jeg spådde for jeg begynnte så  ligger jeg  nå etter på mysteriesokkene. Jeg gir meg ikke, jeg skal i mål. Denne uken sku jeg altså vist frem ferdig del 3, vi får se hvordan det blir med den saken.

Jeg er ferdig med del 2, leggen, på en av sokkene og skal komme imål med den andre idag. Del 3 kom om søndagen og der skal vi ta før oss hælen.

Jeg har i del 2 fått prøvd å lage bobbler, hvilket ikke hva det enkleste å få helt pent.

Men her kan dere se resultatet.

IMG_5369

IMG_5370

Et veldig spesiellt mønster, jeg må hva ærlig og si at jeg ikke hade strikket disse sokkene hvis jeg sett mønstret på forkant, men dette er artig. Det blir nesten et lite kunstverk, ante ikke man kunne få så fine mønster i strikking. Det er ikke vanskelig, men det krever at man er konsentrert, ihvertfall for min del. For vane flinke strikkere er det sikkert en enkel ting.

Jeg syns det er greit å ha en strikking som ikke krever full oppmerksomhet hele tiden og da sliter jeg her. Derfor har jeg startet med et nytt, enklere, prosjekt å ha på siden.  Det nye jeg startet på skal jeg vise frem imorgen.

 

Pernilla

3 kommentarer:

trinemamma sa...

De kommer til å bli utrolig lekre :-) nesten et lite kunstverk

Elisabet sa...

Wow, det blir flotte sokker og fargen er jo nydelig.
Ønsker deg en fin kveld.

Gunilla Carlsson sa...

Håller med om att det är mycket mönster för att vara på en socka
men det blir ju verkligen fint.
Mamma