Hva kul at du har funnet frem til min blogg. Her skriver jeg litt om forskjellige hobbyer jeg prøver på. Noe hverdagsprat blir det nok og innimellom. Jeg blir veldig glad hvis du legg igjen en hilsen.
torsdag 5. januar 2012

Del 1 er ferdig

Der hva jeg ferdig med den overste delen av vrangborden. Det er mange vridde masker og fletter, resultatet ser lekkert ut. Jeg er veldig spent på fortsettelsen.

Mine to ekstraføtter stilte snillt opp til fotografering og her ser dere resultatet så langt.

IMG_5323  

IMG_5322

Av erfaring så vet jeg at den første delen alltid pleier å gå raskt unna, det er ofte på del 3 som jeg havner litt etter. Jeg skal gjøre allt for å komme i mål denne gangen.

Ellers så er det planlegging for bursdagsfeiring i huset. Sønnen har bursdag om søndag men ungan skal komme hit om lørdag. Så før vår del så er det 3 helger på rad, jul, nyttår og bursdag. Det gjelder å ha fantasi nok til gaver, ofte blir julegaver og bursdagsgaver planlaggt samtidlig.

Det blir oreokake og  successterte til selskapet og dette har jeg ikke prøvd før så det skal bli spennenede.

Ønsker dere alle en riktig fin helg!

Pernilla

2 kommentarer:

trinemamma sa...

Har store forhåpninger til sokkene. Gleder meg til å se det ferdige resultatet :-) Prøver å legge litt ekstra press...
God helg til deg også

Muffin sa...

Så flinke ekstraføtter du har, her må det tas i bruk avansert yoga for å få avfotografert sokkene på egne ben. Når det kommer til flettestrikking holder jeg meg feigt i bakgrunnen og bare observerer :)