Hva kul at du har funnet frem til min blogg. Her skriver jeg litt om forskjellige hobbyer jeg prøver på. Noe hverdagsprat blir det nok og innimellom. Jeg blir veldig glad hvis du legg igjen en hilsen.
søndag 12. september 2010

Ordning og reda..

stædning på fredag, som man sier på svenska. Her har jeg dokk brukt hela helgen på stædning.

Det begynnte med en ønske og en idè om IKAEtur. Jeg satt og skrudde sammen alle hyller og bord helgen etter vi kom hjem fra Haparanda.

016

Etter at allt var oppe måtte jeg få litt hjelp med og feste hyllene i veggen, vi har et gammelt hus hvilket betyr skjeve golv og vegger. Nå sitter hyllene som de skal og allt skal inn på plass. Dette blir en drømm.

Her kommer før og etter bilder!

008

013 Som dere ser så blev dette plassen for strikking og hekling. Gutten sin kommentar til denne hyllen – “ mamma, det er som og komme inn i en garnbutikk”. Jeg mangler noen inndelere til hyllene som hade vært bra egnet til garn, disse var de givetvis fri for når vi var og handlet. det får bli en annen gang.

009

022 Dette blev plassen for skrivebord/pc og kortlaging. Hmm trenger en krok til mine strikketøysvesker.

011

014 Når jeg skruet sammen hyller satt gutten min og byggde lego som han fikk av oss, han var ikke med på turen men var hjemme med farmor.

023 Dette blev plassen for litt av hvert. Overste delen er for akvarellmaling og under er det diverse hobbybøker og filmer/spill. Dette er ju og plassen for playstationspill. Hvis noen lurer så er ikke den røde gardinen til høyre til et vindu, der er det en inngang til loftet på tillbygget du kan se gjennom vinduet.

026Vi fikk med oss denne lampen fra IKEA. Her kommer mann opp trappen fra stuen.

024Denne gamle sekjsjonen blir med videre da vi trenger den oppbevaringsplassen vi kan få. Tanken er at den skal bli malt hvit, da blir den og passe litt bedre inn.

025 Bordet er nytt men som dere ser så er ikke stolene det. Vi var fullpakket i bilen når vi for hjem så det var ikke plass til noen stoler.

Det jeg nå vil endre på etterhvert er stolene, noen nye lamper, male seksjonen hvit og nytt golvteppe. Jeg er kommen nesten i mål og jeg er såååå fornøyd. Hvilket oversikt jeg har over ting og så ryddigt det ser ut. Nå er det bare og ta i bruk.

7 kommentarer:

Gunilla Carlsson sa...

Toppen,toppen. Maken undrar när butiken är öppen......?

Snertne sneller og små nøster sa...

Så utrolig flott det ble - og så deilig å få orden i sysakene ;-) Jeg har sagt det før, og sier det igjen - IKEA er genialt!

Ha en flott dag på hobbyrommet ditt og klem fra Siv

Synnøve Olava sa...

Hei!
Jeg har akkurat de samme lackreolene som deg. En på barnerommet til Bertine og en i stua(som passer fint å ha tv'n i.
Liker de så godt, de er så genialt enkle... :O)

Ribbevotter fra Annepålandet skal jeg strikke også!

klem

Luna D Sign sa...

Måndag 13 september startar en veckas rea med 30% rabatt på alla Lunafigurer! Passa på!!!!
Kram Malin

Hobbygåsa sa...

Så fint det ble! Skikkelig lekkert! Hm jeg skjønner ikke helt - jeg var inne her for ikke så lenge siden og la igjen en kommentar i dette innlegget, men den er jo borte. Merkelig. Jaja, håper du får denne da :-)

Strikk og tøys sa...

Jeg er også stor fan av IKEA. Det ble kjempefint.

Tusen takk for at du vil være med på mitt gi bort-lotteri!

Monstermønster sa...

Det ble kjempefint! Lekkert!