Hva kul at du har funnet frem til min blogg. Her skriver jeg litt om forskjellige hobbyer jeg prøver på. Noe hverdagsprat blir det nok og innimellom. Jeg blir veldig glad hvis du legg igjen en hilsen.
søndag 5. september 2010

IKEA..

….= flatpakker.

Har ikke så mye tid til blogging men jeg må vel skriv litt om hva det er jeg holder på med. Jeg har vært på IKEA og handlet, nå skal jeg få orden på mine hobbyting. Tema er oppbevaring.

Har i helgen skrudd sammen 7 hyller 1 bord og fikset en lampe. Nå skal  vi se om jeg kan få allt på plass og ikke minst få bort det som stod der fra før.  Til nå har jeg ikke haft noen plass til mine ting, poser med garn i kotten og esker overallt på loftstuen.

Forhåpentligvis blir ikke bare jeg fornøyd men og mannen og sønnen i huset. Mannen i huset kan nå åpne døren in til kottet uten og riskere og få allt garn over seg, sønnen i huset får dele den nye “loftstuen” med meg,  jeg hobbylerer og han spiller playstation.

Bilder kommer etterhvert!

 

4 kommentarer:

GryNoKa sa...

Ikea! Vi har dessverre ikke Ikea her jeg bor, men når jeg er i Trondheim er jeg nesten alltid innom.
Ønsker der ei flott uke!
Klem : )

Snertne sneller og små nøster sa...

Så bra! IKEA har jo mange geniale lagringsløsninger. Gleder meg til å se bilde - regner med at du legger ut etter at du er ferdig :-D

Ha en fin kveld og klem fra Siv

Tino sa...

Det er litt av en tålmodighetsprøve å skru sammen flate pakker fra ikea ;)
Men så fint det blir etterpå.

Ønsker deg en fin dag videre,
Klem T

Gunilla Carlsson sa...

Va' nyfiken jag är på att se lite bilder. Idag har vi fått vårt bredband, nu blir det ännu roligare att kolla alla fina bloggar. Vi hörs.