Hva kul at du har funnet frem til min blogg. Her skriver jeg litt om forskjellige hobbyer jeg prøver på. Noe hverdagsprat blir det nok og innimellom. Jeg blir veldig glad hvis du legg igjen en hilsen.
mandag 26. juli 2010

Sommerstrikk

I sommer har jeg fortsatt og ta av mitt bomullslager. Det har til nå blidd 9 stk kjøkkenkluter.

Jeg har like fort som jeg lagd di, gitt de bort.

Har ikke vært flink til å ta bilder så dette er de jeg har.

mønster:  Første varv 1r, 1v og tilbake strikkes alle rett. Jeg la opp 50 masker og strikker så jeg får et mål på ca 20x20  cm. pinne:  3, eller den pinnen som passer din strikkfasthet.       garn:  Mandarin fra SandnesGarn.

 

Så har jeg og begynnt med noe nytt og denne gangen til meg selv.

Denne strikkes i et garn som heter Blend banboo, 70 % Bamboo og 30 % Bomull. Et herligt garn og strikke i fra HJERTE GARN. Planen er og strikke litt lengre ermer, vi får se hvor langt garnet rekker.

 

004 

Jeg håper innderlig att denne blir bra, hade vært kjedelig om den ikke passer.  Med min fart (og været) så blir den kanskje ikke tatt i bruk i år, men neste sommer?

Så nå strikker jeg alltså på kjøkkenkluter, hvit jakke, og to forskjellige sjal og allt dette er til meg selv.

3 kommentarer:

Snertne sneller og små nøster sa...

Ser at du også driver med multitasking ;-) Jakken var skikkelig lekker - gleder meg til å se den ferdig :-) Det går litt i kopptuer her innimellom også ja, men jeg har ikke gitt bort så mange enda - blir vel en del julegaver kanskje?? :-D

Ha ei flott uke og klem fra Siv

Synnøve Olava sa...

Hei..., vi er flere som har mye på gang til enhver tid... :O) Greit å kunne velge etter humør og anledning. Jakken blir kjempeflott og kluter er et takknemlig og greit haåndarbeid!

ønsker deg en fortsatt god sommer!

Malin sa...

Vilken fin bild på dig när du sitter och stickar! För närvarande använder vi här hemma den bruna disktrasan. Kul att kunna växla färg ibland. Dom är jättebra. Tack!
Pssst...kolla en viss annan blogg. Jag har börjat virka amigurumi-figurer. Jättekul, det måste du prova...när du är klar med dina andra små ufon, förstås. Kram.