Hva kul at du har funnet frem til min blogg. Her skriver jeg litt om forskjellige hobbyer jeg prøver på. Noe hverdagsprat blir det nok og innimellom. Jeg blir veldig glad hvis du legg igjen en hilsen.
søndag 18. juli 2010

Nytt garn i huset

Når man ikke strikker så kjøper man heeeerligt garn til nye prosjekter.

(bildet er lånt fra månestråle, det viser garner som de har til salgs i nettbutikken tULLiBaLL, herlige farger)

tULLiBaLL er en nettbutikk med fristendes garner. Ja, det fristet virkelig til storkjøp men det blev ikke så. Jeg kjøpte en hespe i en farge som normalt ikke pleier og befinne seg i mitt garnlager, Rust.

Bestillte garnet den 14 Juli og igår låg det en pakke i postkassen.

                     009 

010I pakken låg garnet, en velduftende lavendelpose og en liten hilsen. Koselig!

 

I en tynn tråd: Rust

20% silke og 80% superfine merino ull.
Fargen er varm og varierer fra orange til brunt, med spor av rødt og lilla.
Et hespe veier 100 gram og har 800 meter.
Anbefalt pinnestørrelse:2,5-4

 

 

Hva skal jeg nå bruke dette garnet til?

Jeg hadde i utgangspunkt ingen plan det var bare det att det var sååå fint, jeg bare måtte ha det. Nå trur jeg at jeg ser før meg et sjal, det blir nok fint.  Da er det bare og finne akkurat det sjalet.

Jeg har strikket 2 stk Multnomah sjal så det er nok en stor sjanse for at det blir dette igjen, jeg syns det er en bra oppskrift med fint sluttresultat.

  

5 kommentarer:

Malin sa...

Vilket fint garn!
Jag åkte in på en hembygdsgård i Mullsjö där de hade loppis. Ingen garnvinda tyvärr - däremot hade de en liten trådkorg som de förr hade till ha garnnystanet i när de stickade. (För att undvika fnurr på tråden, antar jag.) Hade inga kontanter på mig men tänker köpa den nästa gång jag åker förbi på väg till Ölsremma. Den kostade under 20-lappen, vilket klipp!

Elins Strikkeri sa...

Vakkert garn, vert nok eit flott sjal av det!! Eg har og strikka to stk av multnomah sjalet og synest det er eit greit mønster og eit fint sjal:))

Hobbygåsa sa...

Så lekkert garn du har kjøpt deg! Jeg har sett dette garnet på nett jeg også, men har klart å holde meg fra å handle enn så lenge - det er sååå mye på lageret mitt da gitt. Men hvor lenge jeg klarer å la være vet jeg ikke :-)

Snertne sneller og små nøster sa...

For et herlig garn :-) Jeg ser av bildet at jeg har totalt forelska meg i det lilla <3 Må nok bestille meg ei hespe eller to - akkurat som om jeg ikke har nok garn fra før ;-) Pytt pytt, det blir sikkert en lang vinter i år også :-P Tenkte jeg skulle legge meg til som følger her, men finner ingen plass å gjøre det - ja ja, jeg legger deg i alle fall til på blogglista mi :-D

Ha en flott dag og klem fra Siv

Mette sa...

Så utruleg varme og lekre fargar. Sjal høyrest jo lekkert ut. Eg er ikkje noko sjalstrikkar, men det klør i fingrane etter å setja igang og dette garnet må jo berre suga ein mot strikketøyet.