Hva kul at du har funnet frem til min blogg. Her skriver jeg litt om forskjellige hobbyer jeg prøver på. Noe hverdagsprat blir det nok og innimellom. Jeg blir veldig glad hvis du legg igjen en hilsen.
torsdag 22. juli 2010

Nye stempler.

I ferien var jeg hjemme i Sverige. Denne gang fant jeg ut at jeg sku ta meg en tur til Magnolia sin butikk i Borås. Sagt og gjort.

Jeg kan ikke vært på det store shoppinghumøret, jeg kom ut med en lite godteripose. Jeg er for tiden inne i en periode som omhandler garn garn og garn, antagelig derfor litt beskjedent oppfylld godteripose i butikken.

096

Disse stempelmotiven er nå de siste tilskudden i min samling.

021

Som ni ser så er nesten alle i en sjanger,tema - mat.  Planen er og bruke disse  til feks invitasjon til et kakeselskap, bursdag eller lag en oppskriftbok.

Hade jeg farit dit til butikken nå så hade det sikkert blidd helt andre stempler og flere.  Nå fremover så blir jeg nok og ta et besøk til denne butikken de gangene jeg er hjemme i sverige, jeg har nemelig ikke sa langt dit da.

4 kommentarer:

Malin sa...

Hej hopp!
Favorit bland stämplarna är tårtan. Måste ha! Kan man köpa enstaka stämplar eller kom alla i ett paket?

Snertne sneller og små nøster sa...

Masse fine stempel der :-) Det blir sikkert stilig på invitasjoner ol ja :-D

Ha en flott kveld og klem fra Siv

Kari sa...

Åååå, så heldig du er som har vært i Borås, der har også jeg lyst til å dra...... Leste om butikken i en annen blogg i går. Hadde vært noe for meg, men neppe mer igjen av feriepengene da, he, he. Jeg tar ferie neste helg, sliter med de siste konfirmasjonskortene jeg har på bestilling nå - for tror du ikke at det skal være konfirmasjon i Bodø 22. august også. Håper det blir lenge til noen nevner ordet konfirmasjonskort etter det. : )

Strikk og tøys sa...

Hei, så hyggelig at du vil være med på min give away! Ønsker deg en fortsatt riktig god sommer :-)