Hva kul at du har funnet frem til min blogg. Her skriver jeg litt om forskjellige hobbyer jeg prøver på. Noe hverdagsprat blir det nok og innimellom. Jeg blir veldig glad hvis du legg igjen en hilsen.
onsdag 3. februar 2010

Mine første award.

Så har jeg fått min første award. Tusen takk Kari det var koselig.

Det som følger med denne awarden er å skrive opp 10 ting som gjør meg glad:

 1. Våre fine telt turer, når været tillater det.
 2. Familen.
 3. Venner.
 4. Strikking, kortlaging og annen hobby.
 5. En kopp te med noe godt attåt.
 6. Å planlegge ferien for året.
 7. Findus, katten vår.
 8. Når noen legger igjen en kommentar på bloggen min.
 9. Den første lukingen i blomsterbeddene på våren.
 10. En fin Skitur oppe i Sulis. Der vi har vårt lille krypinn, campingvogn.

Og givetvis blir jeg glad når jeg leser andre sine blogger!

Om jeg forstår riktig så skal dene videre til 6 andre boggere. Det er mange som fortjener award for sine fine blogger men jeg har valgt og gi denne til:

 • Bjørkhaga dette er familiebloggen vårres som jeg er såååå glad for att vi har. Med familien i sverige så er dette en veldig bra måte å kommunisere med varandre på. Denne går alltså til min familie men om jeg ikke tar helt feil så var det min syster M som kom med denne idèen, da blir vel denne mest til deg syrran!
 • Annepålandet som har inspirert meg mye, hun lager så mye fint og jeg liker å lese det hun skriver. Hun har og nå ilag med en annen dame fått igang julegavealongen 2010 som jeg syns er en kjempeidè.
 • Hannes lille verden. Her finner man allt mellom himmel og jord. Mat, strikking, funderinger som får oss andre til og tenk etter. Det siste inlegget var et pørsmål om vi skriver brev, for hånd. Dette gjorde at jeg nå begynnt på et brev til min besteveninne fra 1-4 klasse.
 • Tinos har en fin og smakfull blogg med bla interiør, oppussing og strikking. Mange fine bilder. Jeg blir inspirert og får mange ideèr til huset herfra.
 • Med pinner som jeg trur har med seg strikket sitt overallt. Jeg hade spørsmål og hun hade svar, det er alltid greit å kunne få hjelp når man står fast. Hun har laget mønster til pulsvarmene ,januargaven, som jeg likte veldig godt. Kan mye om garn. Fikk meg til å bite på mysteriesokkene.
 • Lera med mera. Det er takket vare denne damen att jeg finnes, att jeg er den jeg er og att jeg har dette hobby/pysselintresset som jeg har. Dette er min kjære mammas blogg. Veldig nyoppstartet blogg men dette kan bli bra. Hun holder på med mye forskjellig. Hun har en mann, min kjære pappa, som byggde om garasjen til keramikverkstad og da skjønner dere sikkert at det er dette hun brinner for, ja både sin man og keramik givetvis.

Alle som er med i Julegavealongen har fått award fra Annepålandet. Takk!

Man skal fortell 7 ting om seg selv. Jeg kjenner meg selv veldig bra så dette skal jeg nok klare.

 1. Jeg har prøvd å ha det å lage kakepynt som hobby men fant fort ut - hvem skal spise allt jeg lager? stopp.
 2. Jeg elsker te.
 3. Jeg er B menneske, sengen er best å ligge i om morgenen. Ønsker jeg vore A.
 4. Jeg er en “periodere” når det gjelder mange ting; hart eller mykt brød, strikking eller kortlaging, trene eller ikke trene må nok si att ikke trene har domminert i lang tid nå.
 5. Jeg har vanskelig for å hive ting og tang, aviser,pappirer. Kan vare bra å ha!
 6. Jeg er en rotete person som prøver å rydde i ting. Det blir ofte att jeg blir sittende fast i mimringen og legger allt tilbake igjen.
 7. Noe bland det værste jeg vet er å gå til tannlegen. Skal snart dit igjen, hu.

Denne awarden gir jeg videre til dere som er innom hos meg, tusen takk for era kommentarer. Jeg syns akkurat som Annepålandet att alle i julegavealongen 2010 fortjener denne. Jeg vil og gi denne til Kari som gav meg den overste awarden.

Bare så det er sagt, dere er så inspirerendes allesammen!

***

Så har jeg funnit frem til noen damer som har “give away” på bloggen sin. Har dere lyst å vare med i trekkingen der så se til høyre her i margen der jeg lagt link til dem.

Frk badegakk – a wee bit knitty feirer sine 3 år som blogger, dette gjør hun ved å gi bort denne hals som hun strikket. Denne halsen likte jeg med en gang jeg så den og satte den på listen over ting to do. Nå kan man alltså vinne den hvis man er heldig .

mettepip har litt candy hos seg og dette hade vært noe og kose seg med, masse fint.

3 kommentarer:

salige lavendel sa...

Mye fint her hos deg også :)
Forskjellen er at bilder som er merket "kun til privat bruk" kan ikke brukes kommersielt. Bilder med "kreativ lisens" kan brukes også kommersielt - hvis man gjør noe kreativt med dem. Altså de kan ikke brukes som de er (f.eks bruke dem i en cd-samling for salg, trykke bildene ut på et collage ark og selge e.l).Man må altså LAGE noe av dem hvis man vil bruke bildene kommersielt.
Håper du kan bruke bildene til noe gøy!!

Annepålandet sa...

Takk for award! Hyggelig!
ha en fin kveld!

mettepip sa...

Så hyggelig at du vil være med å feire bloggen min! Nå er du med i trekningen;)
klem fra
Mette