Hva kul at du har funnet frem til min blogg. Her skriver jeg litt om forskjellige hobbyer jeg prøver på. Noe hverdagsprat blir det nok og innimellom. Jeg blir veldig glad hvis du legg igjen en hilsen.
torsdag 28. januar 2010

Januargaven.

 

Jeg har innsett at skal jeg ha en sjanse å bli ferdig med julegavene, en hver mnd, så får jeg ikke ha for store prosjekt. Denne mnd har jeg strikket disse pulsvarmene.

010

De er enkel å strikke, fine og skjønne å ha på. Oppskriften finner dere hos PinneGuro. Jeg trur nok at det blir flere av disse.  Jeg la opp 40 masker, litt lenger en PinneGuro sine. Det gikk ett nøste med tynn alpakka. Strikket på pinne 2.5. De er veldig rask å strikke hvis man bare tar seg tid.

***

Starten på det nye året har ikke vart helt topp da jeg har vært mye syk og ikke orket med så mye men nå håper jeg det snur for jeg har mange planer når det gjelder denne julegavealongen. Listen over ting jeg har lyst å lage er lang og inneholder mye forskjellige ting, ikke bare pinner og garn,  og ikke minst mye som jeg ikke prøvd før.

Om ikke så allt for lenge så skal min syster komme på besøk, hun er litt av en pyssler selv så dette glær jeg meg veldig til. Vi blir nok å holde på med pappir stempling, klipp og lim. Kanskje jeg får til en  februargaven når systern min er her.

 

 001

Mysteriesokkene har fått hæl og nå, etter dette bilde er tatt, påbegynnt tå.  Får se hva jeg får gjort i helgen, januar er ikke slutt enda.

 

Jeg ønsker dere en fin og kreativ helg!

 

4 kommentarer:

Tino sa...

Så lurt å starte med julegavene allerede nå. Ofte kommer man på alt man skulle ha laget like før.
Ønsker deg god bedring og en fin helg!
Klem T

Hanne sa...

Veldig delikate og fine pulsvarmere. Disse fikk jeg lyst til å prøve meg på.

De fargerike muffinsformene mine er kjøpt på Jernia på Fauske for et par år siden.

Ønsker deg god helg :-)
Pludrehanneklem

Kari sa...

Du er så flink til å strikke!
Jeg har forsøkt å legge deg inn i blogglista mi, men det ser ikke ut til å fungere.
Men jeg har noe i bloggen min til deg, ta en titt der. : )

Annepålandet sa...

Så fine pulsvarmere til alongen!! Jeg har lagd noen lignende en gang, som jeg fant på en svensk blogg. Men de ble ikke julegave - jeg beholdt dem selv. Deilig og varmt for en frossenpinn!