Hva kul at du har funnet frem til min blogg. Her skriver jeg litt om forskjellige hobbyer jeg prøver på. Noe hverdagsprat blir det nok og innimellom. Jeg blir veldig glad hvis du legg igjen en hilsen.
tirsdag 5. januar 2010

Mysterier…..

Så lenge klarte jeg å holde meg til allt det som ligger hjemme og bare venter på og bli ferdig.

Må gjør det, bare må gjør det.

Hva er det jeg gitt meg ut på nå da?

Jeg var inne hos med pinner og fikk se hennes fristende reklame for noen sokker. Her låg allt til rette for å bli fristet, linken Sock Knitters Anonymous , fine bilder på påbegynnte mysteriesokker designet av Debbie O'Neill. Jeg gikk med en gang i garnekurven min og letat frem ett passende garn. Jeg gikk inn og ladet ned første del av mysteriet og fikk litt starthjelp av ,”med pinner”. Idag for jeg til byen for å se etter perler og hekklenål størrelse veldig liten men dette fanns alltså ikke å få tak i, alltså hekklenål. Husfliden hadde varetelling så dit må jeg far innom imorgen for å se om di har ellers må jeg ta en rask avgjørelse, skal jeg strikke uten perler eller skal jeg tre de opp på garnet? Hmmm ….. jeg må nok ha litt tenketid. Det som og kan bli spennende er om jeg har nok garn. Jeg har liten fot så jeg tar sikte på strl small.

001Med to nøster REGIA kan det bli akkurat for lite el akkurat nok.

Og hvor er perlene, ja de blev heller ikke handlet må gjøre dette imorgen. Hva skal jeg ha for farge? Kom på att jeg må ha et til sett med strømpepinner så jeg kan strikke på begge sokkene samtidig. Det blev en liten handleliste med en gang.

Jeg kan ikke love meg selv at dette er noe som jeg kommer i mål med på en gang, det kjenner jeg meg alltfor godt til, men jeg skal i hverfall prøv. Jeg har bare sånn lyst å prøve meg på noe som er nytt for meg. Det virker så artig både å strikke noe som du ikke vet resultatet av og det å gjøre dette samtidig med så mange andre. Da har man noen man kan spørre hvis man står fast.

Hiv deg på du og!

Når vi nå snakker om mysterier så finnes det ett til som skal starte snart, her er det snakk om hekkling. Jeg trur nok at jeg skal konsentrere meg om et mysterie åt gangen men jeg skal så absolut følge med å se på fremdriften. Gå inn og se på dette hos Ulliga gulliga saker, kanskje det er noe for deg.

For den som liker og sy og vil prøve seg på et mysterie så skal 9na`s smutthull starte et. Dette er og noe jeg skal følge med på men ikke delta i da symaskinen min bare står der på kottet og ikke duger til en enkel raksøm en gang.

Nei dette blir det ikke noen sokker av, nå må jeg strikke litt.

Ha en fin kveld allesammen!

2 kommentarer:

Synnøve Olava sa...

Hei Pernilla!
Godt Nytt år! Det er spennende med sånne mysterier, har mang en gang hoppet på jeg også. Denne gangen skal jeg ikke la meg friste. har mer en nok med pakking og flytting, samt de håndarbeidene jeg allerede er godt i gang med... LOL

Tror du har mer en nok garn til et sokkepar med to nøster Regia. det er et veldig drøyt garn!

Ønsker deg en fortsatt spennede mysterieuke! Lykke til!

klem fra det kalde østlandet(minus 32 hos meg i dag)

Maret sa...

Så fin og morsom blogg du har..

Ha ei fin veke.