Hva kul at du har funnet frem til min blogg. Her skriver jeg litt om forskjellige hobbyer jeg prøver på. Noe hverdagsprat blir det nok og innimellom. Jeg blir veldig glad hvis du legg igjen en hilsen.
søndag 3. januar 2010

Fortsetter året som det begynnt..

Det betyr at flere Ufoer er ferdig.

003Disse små sokkene blev jeg ferdig med igår. Mønster nr:0004–6G Sandnes strikket i noe babyullgarn jeg hadde liggandes .

014Disse pulsvarmene hade jeg glemt av att jeg hadde. Mønster finns i boken Fargerik strikk av Lisbeth Bjørndal.

En jul for ……………mange år siden da en av mine søstrer besøkte meg så strikket hun på et par pulsvarmere. Hun hade med garn fra alpakka og sølvfargede perler så jeg og kunne begynne på ett par. Jeg begynnte og siden har de legat umontert siden den gang.

011 Nå har jeg endelig fått montert disse.

Jeg syns selv at de er kjempefine, jeg elsker denne fargen, det eneste er at hvis jeg hade lagd de idag så hade jeg nok laga de litt lenger. Det som kanskje er mest enastående med disse er at de er til meg selv. Det er ikke mange ting jeg lager til med selv så disse skal jeg nyte.

Jeg var den gang og kjøpte meg mer av det samme garnet til et skjerf og det skal jeg nå prøve å bli ferdig med. Det jeg bare lurer litt på er om jeg får til slutten på dette skjerfet for der skal det være perlemønster igjen. Det er som sagt var noen år siden jeg strikket med perler sist. Ja ja, får jeg det ikke til så får det ligge til min syster kommer på besøk i vinterferien.

020Dette er mitt skjerf. Jeg valgte å legg opp 39 masker og 1 1/2 mønster. Til dette trenges 345 stk perler.

Hvor langt jeg skal ha det veit jeg ikke men det må absolut ikke bli for kort, garn har jeg nok av. Dette er perfekt å sitte og strikke fremfor Tv:n, det er enkel rillestrikking. Det blir verre da perlemønstret begynner.

4 kommentarer:

Hobbygåsa sa...

Så søte sokker da, og nydelige pulsvarmere! Gleder meg til å se skjerfet ferdig, perlestrikken fikser du når du kommer dit vet du :-)

Felisi sa...

Så fine pulsvarmere! Heldig du som får beholde disse selv ;)
Jeg har aldri våget å strikke med perler, så jeg er veldig imponert over dem som tør...
Lykke til med skjerfet!

Malin sa...

Jaså, pulsvärmarna är klara redan! Jag vill minnas att vi började på våra samtidigt? D.v.s. julen 2006? Jag använder mina jättemycket. Bättre sent än aldrig, Pernilla - och de blev ju VÄLDIGT fina! Älskar den färgen! Kram Malin

Synnøve Olava sa...

åhh, de var kjempeflotte. Både de søte babysokkene og pulsvarmerne. likte fargen godt jeg også!

Ønsker deg en fin kveld og en fortsatt fin uke!

klem