Hva kul at du har funnet frem til min blogg. Her skriver jeg litt om forskjellige hobbyer jeg prøver på. Noe hverdagsprat blir det nok og innimellom. Jeg blir veldig glad hvis du legg igjen en hilsen.
fredag 26. februar 2010

Pyssel-uken er over.

Besøket har nå kommen seg hjem til Sverige igjen. Det var nok en litt spennendes hjemtur da det er snøkaos hjemme, problemer i trafikken. Noen time seiner en tenkt var hun hjemme igjen og jeg må bare si takk for besøket, det var kjempekoselig.

Det har vært en koselig uke med pyssel og litt OL,irriterendes nok  uten vann men vi har klart oss bra. Det var kjempeartig å ha besøk og det satte litt fart på “kortpysslingen” min.

022 Det er kaos før man får lagd noen kort, alt skal frem og enda ser man ikke alt her.

 

024  Det er første gang jeg strikker med tandpikere.

 

026

 

028 Disse øyestikkerne finnes i et stempelsett som er kjøpt på TreL. Min syster kjøpte dette men siden måtte jeg og ha det.

 

029 Noe blev lagd med stempler som var tatt med fra Sverige.

 

030

032 Dette kortet er lagd med noen stempler som jeg fått av systern min til bursdag et år. Man har et rutsystem som man siden kan stemple i med forskjellige motiver. Etterpå er det fargelagt med promarkers.

 

ny 019

ny 020 Åhh, jeg syns disse er så søte. Det er ikke mine stempler men de finns å kjøpe på TreL.

 

ny 021Dette er et bokmerke. Man trær det over hjørnet på den siden man leser på .

 

Nå skal jeg kose meg videre med litt OL i kveld. Heia Norge og Sverige.

3 kommentarer:

Malin sa...

Ja, nu har jag hittat några av stämplarna du ville ha från Sverige. Skickar dom med posten så fort jag hinner. Supermysig vecka, saknar er redan. En (eller flera) tårar blev det på flygplanet hem. Vi ses när snön töat bort!

Kram

Kari sa...

Så mange fine kort du har laget den siste uka Pernilla! Ikke vanskelig å skjønne at dere har kosa dere.

Malin sa...

Du förresten, idag har vi ätit den där räk-pastasåsen som vi åt hos er. Vi hittade inte chilipeppar i affären så den blev lite mesig i styrka, men den var väldigt god! Bra att du lägger ut recepten på bloggen!

Hälsningar "Wallstreet"