Hva kul at du har funnet frem til min blogg. Her skriver jeg litt om forskjellige hobbyer jeg prøver på. Noe hverdagsprat blir det nok og innimellom. Jeg blir veldig glad hvis du legg igjen en hilsen.
tirsdag 17. august 2010

Kjole til lillesøster ……….

det er navnet på mønstret som Tora Frøseth har lagd, finnes her.

002

Denne kjolen strikkes oppifra og ned og i ett stykke, det betyr at det ikke blir noen sømmer etterpå. Jeg hade bestemt meg for og strikke dette prosjekt i det garnet som stod i oppskriften men atter igjen måtte jeg gi meg der for Hifa superwash 4 fantes ikke og få tak i her i Bodø. Så det blev som det oftest blir, bruk av annet garn, det er bare og håpe på at det blir like bra. Jeg kjøpte Rauma babygarn i bringebær rød farge. Er litt spent på sluttresultatet.

Hva gjør jeg ellers?

085

089

Det skjer ting, men det tar tid og bli ferdig når jeg holder på med så mye. Det er ikke så artig og blogge halvferdige ting men, men. Jeg var på nille og fant noe Gjestalgarn som jeg nå har begynnt og hekle med. Ikke helt de fargene jeg tenkt meg men dette blir en prøve. Jeg har tidligere skrevet om African Flower og jeg er godt igang har snart 10 stk ferdig. Aner ikke hvor mange jeg trenger til en veske, kanskje mellom 30, 40 stk, men det er vel bare og hekle på.

4 kommentarer:

gunknitter sa...

Hei ! Så herlige farger på teppet ditt ! Det blir fint:)

Den kjolen såg herlig ut, eg held akkurat på å lage en liten rosa babykjole til dattera til nevøen min i Frankrike. Eg strikker etter sjølvlaga mønster og er etter samme prinsipp som denne :) Starter med halslinningen og strikker nedover.

Ellers har eg ei lita uformell markering på bloggen min fortida så det er berre å titte innom :)

Snertne sneller og små nøster sa...

Så bra at du la ut oppskrift på den kjolen - jeg har nemlog vært på utkikk etter den :-) Jeg likte veldig godt fargene på hekleprosjektet ditt :-D

Ha en fin kveld og klem fra Siv

Medea sa...

Klänningen är väldigt söt och de afrikanska blommorna superfina.
Mönstret till min marknadskasse finns här, + två andra modeller.

Muffin sa...

Kjempefine lapper! Jeg hekler også lapper for tiden, av flerfarget garn så blir det ikke så mange ender å feste :) Lykke til med ferdigstillelsen av prosjektene!