Hva kul at du har funnet frem til min blogg. Her skriver jeg litt om forskjellige hobbyer jeg prøver på. Noe hverdagsprat blir det nok og innimellom. Jeg blir veldig glad hvis du legg igjen en hilsen.
onsdag 25. august 2010

En fridag med mye innehold

Har lagd handleliste til kommende IKEA besøk. Skal jeg omsider få litt oppbevaringsplass till allt av hobbyting??!!                             Jeg glær meg! Det er ikke det enkleste rommet og møblere da det er lite veggplass og bruk seg av, men hyller skal det bli, både ståendes og liggendes ved kneveggene. Hvordan det blir seendes ut veit jeg ikke, bare jeg kan få plass til allt og få det litt meir oversiktig så blir jeg fornøyd.                                                             Mannen i huset sa idag att når vi en gang får garasje skal jeg få overta den fullisolerte boden til hobbybod. Dette høres så bra ut at jeg må få skreven det ned, egentlig sku jeg fått det tinglyst hi hi, han skal ikke glem hva han har lovet. Håper vi får garasje snart, men med så mange prosjekt vi har på gang for tiden så tar nok dette flere år. Ja, da har jeg ihvertfall laaaaang tid til planlegging.

*** 

Idag har jeg tilbringet en god tid på blogg besøk og via via på en eller annen måte så havnet jeg hos Luna Dsign. Du bare gå inn og besøk bloggen hennes. Hun lager noen helt utroligt artige Lunafigurer. Nå har hun en konkurranse der man kan vinne en av disse. Hvis jeg vinner så ønsker jeg at Spirello skal flytt  inn hos meg.

Ikke bare fallt jeg for utseendet men for beskrivelsen på hvem han er.

Namn: Spirello

Djur: Kanin

Särskilda kännetecken/färg: Rödvitrandig med en röd ring runt ena ögat. Gula detaljer och blommor på benen.

Längd: 17 cm (sittande med öronen inräknade)

Bra att känna till: Glassen är uppkallad efter honom och inte tvärtom, eller hur var det nu?

Han kräver mycket kärlek!

***

Jeg fikk omsider tid til og rydde og vaske litt hjemme. Hva er vel koseligere en og pynte opp med litt blomster fra hagen etterpå.

 009

***

På kvelden stillte jeg som hylende supportermamma  under kampen til min sønn. At det går ann og bli så engasjert av noe som man førr ikke haft intresse for.

Når kvelden kom og kveldsmaten, nybakte rundstykker, spist hva det godt og krype opp i sofan med en kopp te, strikketøy, lys og bare kjenne grønnsåpelukten i neseborene. Jeg er av den gamle skolen som vasker med grønnsåpe, sånn skal det vare. 

 

4 kommentarer:

Snertne sneller og små nøster sa...

Høres ut som om du hadde en aktiv dag :-D IKEA er genialt til å møblere selv det vanskeligste rom ;-) Gleder meg til å se! Og du - få det tinglyst, det er nok det beste ;-)

Ha en flott dag og klem fra Siv

TokTova sa...

Lycka till med möbleringen. Vi har ett mer eller mindre hopplöst hus som är svårmöblerat, men inte ens IKEA har hjälpt alla gånger för att hitta bra möbler... Hoppas du blir nöjd med ditt hobbyrum!

GryNoKa sa...

Takk for dine søte kommentarer!
Så søtt et kosedyr, tror jeg må å å se på den siden du anbefaler, jeg har jo et lite banebarn.
Ser at du har plukket inn en flott bukett, koselig å pynte litt inne nå når det begynner å bli høst.
Så dumt med ripsbuskene dine, men blåbær er jo kjempegodt og egentlig sunnere.
Ønsker deg ei super helg!

Tino sa...

Så herlig den kaninen var!
Ikea har så mye fine oppbevaringsløsninger, kjekt å få oversikt over hobbytingene.
Koselig bukett du har plukket.
Ønsker deg en fin uke!
Klem T