Hva kul at du har funnet frem til min blogg. Her skriver jeg litt om forskjellige hobbyer jeg prøver på. Noe hverdagsprat blir det nok og innimellom. Jeg blir veldig glad hvis du legg igjen en hilsen.
onsdag 4. august 2010

Bøker førr og nå..

Det er fortsatt noen som leser bøker. På noen av bloggene jeg besøker kommer det et litet boktips av og til. Jeg ønsker jeg kunne finne roen til å lese igjen. Planen om å lese bøker finnes hos meg og det kan man se på soverommet der alle innhandlede bøker står på rekke og rad. 

Når jeg fikk en MP3 spiller i julegave for to år siden begynnt jeg med lydbøker. Man kan gjør så mye annet samtidlig som noen  leser boken for deg. Lydbok er nok kommet for å bli, det passer liksom meir inn hos oss idag i vår travle hverdag. Men jeg savner egentlig det og lese en bok.

 

Det er ikke det att jeg har slutttet å lese helt ,for det beste jeg veit er høytlesingen for sønnen min på kvelden. Jeg sku helt klart ha tenkt meg å lese inn lydbøker, det må vare en drømmejobb.

Jeg prøver og få sønnen min intressert i bøker, vi går ofte på biblioteket. Jeg kan ikke gå forbi boksalg uten at noen av de blir med hjem. Bok i julegave, bursdag eller bare for vi må ha noe nytt og lese i på kvelden.  Det skjer ofte at jeg kjøper bøker som er fine, bøker du kan bla i uten att du nødvendigvis trenger å lese allt som står.

Når jeg var liten blev jeg lest for eller fortalt eventyr for. Jeg hade en dobbeltdekker (en svær kassetspiller for to kassetter) kjøpt for lommepengene mine. Denne hade jeg  under (så mye under som det gikk ann) hodeputen med barneeventyr på kasset, dette sovnet jeg til var kveld. Trur jeg kanskje har lært opp sønnen min der, men nå er det eget litet anlegg på rommet ved siden av sengen og det er CD.

Noen eventyr har jeg funnet opp gjennom åren og jeg har så smått begynnt å skrive det ned for att det kan være artig å ha. Man begynner vel bli opp i åren og kan glemme etter hvert.

Bøker er bøker men jeg må innrømme at lydbøker er en finurlig ting.

 

Nå har jeg handlet bøker igjen. Denne gangen startet det med att jeg kom over en strikked genser som heter Backward cabel pullover på Ravely eller her på alliums blogg. Denne gensern likte jeg godt og da jeg fant ut att oppskriften fanns i en bok som og blev omtalt som veldig bra så var det ikke langt till netthandel på tannum.no. Jeg fant fort boken og givetvis noen flere bøker som jeg kunne tenke meg .

bøker Bøkene er kommet og jeg er lykkelig.

P.D James er en forfatter som jeg liker veldig godt. Tillbud, jeg kunne få Wassmo hundre år for 98 kr ved bestilling og da jeg husket att  Hannes lille verden hade omtalt dette som en god bok så takket jeg ja til dette. Nå har jeg med andre ord mye og kose meg med.

 

2 kommentarer:

Medea sa...

Visst är det härligt att läsa böcker, bläddra sig fram men samtidigt ger ljudboken en möjlighet att läsa samtidigt som man gör annat. Tex. stickar. =) Mina största barn sa nyligen att de var glada att jag läst så mycket för dem när de var små och att vi ofta var på biblioteket. De tyckte att det gjort att de gillar att läsa böcker och att de gör det. Så fortsätt läs för din son så ska du se att han även gör det när han blir stor.
Jag stickar min Hallett's ledge i Drops Angora-Tweed som jag hade i samlingarna.

MiA sa...

Hej Pillan!
Den där virkboken är super, jag köpte den nyligen också :))

Till väskorna använder jag 8/4 bomullsgarn (virkgarn) som jag köper oblekt på 200g härvor och färgar med batikfärg. Tutorial på min sida, titta överst i sidospalten.

Ha en skön helg!
MiA