Hva kul at du har funnet frem til min blogg. Her skriver jeg litt om forskjellige hobbyer jeg prøver på. Noe hverdagsprat blir det nok og innimellom. Jeg blir veldig glad hvis du legg igjen en hilsen.
søndag 2. mai 2010

Julegavealong for April

Nå har orkidèen min sagt takk for seg. Dagen etter at jeg tog dette bilde for blomsten av. Denne bestod av bare blad i 2009 men etter litt omtanke så fikk den mot alle odds, jeg har næmelig prøvd så mange ganger tidligere uten att lykkes, nydelige blomster i november. Den har med andre ord blomstret veldig lenge. 

    034

***

Vi har fått oss ny bil. I år når vi far til Sverige på ferie skal vi suse avgårde i denne Honda Accorden. Mannen i huset for sørover og  hentet denne til meg, det er min bil som skal skiftes ut, er han ikke snill.

028

Nå skal jeg bare prøv å slipp taket i min gamle gode Honda fra –91 (med kasettsbåndspiller og helt forferdelig radio). 

***

Greie Annepålandet har lagt ut en oppskrift på sine heklede grytekluter. Disse er så fine, ta en tur innom og se! Olavas verden har lagd disse grytekluter og en variant av disse som oldemor ruter, kjempe fine! Jeg får så lyst å prøv meg på disse, har en del garn liggendes. Har givetvis ikke akkurat di fargene jeg vil ha men har bestemt meg for att jeg MÅ ta av mitt garnlager, ikke kjøpe nytt.

 

220 

Hva har jeg da fått til her, jo en kjøkkenklut. Det er alltid noe.

Mønster:  Denne er enkelt og greit strikket rett, frem og tilbake.  Dette gir en klut med riller. Denne måler 22 x 22 cm

Pinne: 3

Garn:  Trysil garn – Tuva.

Disse  vottene får bli mitt forsinkede bidrag til Julegavealongen -April.  Her ser dere frem og bakside på votten.

216217

Mønster:  Kjøpt hos  Muffins verden.

Pinne:  2 1/2

Garn:  Dale – Daletta. Jeg brukte de fargene jeg hade hjemme, det blev brunt og rosa.

***

Om fredagen fikk jeg paken fra Aud Rye som jeg bestillt. Jeg har lest og sett i boken og sett på de to DVD ene.  Nå er jeg inspirert.

207

Jeg har nå tegnet opp motivet “Måkene” og skal prøv meg på dette. Er ikke så sikker på at jeg klarer det men jeg skal prøv. Øvelse gir vel mester?!

206

***

Så ønsker jeg alle en fortsatt fin søndagskveld og en ny fin uke!

2 kommentarer:

Muffin sa...

Nei se her, kaninpusvottene mine og alt :) Og gratla med ny bil, så på honda jeg også med det ble peguot i stedet.. ja musikkanlegget er kjempeviktig! Lykke til med måkebildet, ser du er nøye med maskeringen så da blir det sikkert bra! Gleder meg til fortsettelsen!

Anonym sa...

Du er veldig flink!
Skal bare minne om at hvis du ikke helt vet hva du skal gjøre med alle bildene du skal produsere, kan godt jeg "passe" på noen av dem.
Jeg er stolt av å ha deg som venn.
Klem fra Berit