Hva kul at du har funnet frem til min blogg. Her skriver jeg litt om forskjellige hobbyer jeg prøver på. Noe hverdagsprat blir det nok og innimellom. Jeg blir veldig glad hvis du legg igjen en hilsen.
tirsdag 4. mai 2010

Måkene mine.

Her kan vi se hvordan måkene ble til.

002

Her er himmelen på plass. Det ble gjort med en teknikk der jeg malte akkurat rundt fugeln og sprutet vann på fargen med en sprøyteflaske. Dette var ikke enkelt men artig, jeg blir sikkert og prøv dette igjen.

Egentli så er jeg ikke riktig fornøyd med fargen men jeg skal ikke prøv og rett det opp for då ødelegg jeg det sikkert. Så var det klippen.

006 

Det er ikke lett og blande farger og etter at jeg har sprutet så blir det nesten ikke noe igjen men men, vi får se hva det blir utav det tilslutt. Nå har jeg det vanskeligste igjen, måkene.

 

005

Det gikk raskere en jeg trudde. Er ikke fornøyd med klippen. Skal fikse litt meir på den og noen småting på måkene. Dette var kjempeartig. Kunne ha tenkt meg litt annen fargeskale men ok.

008

Her er ferdig resultat, gjort noen småting med noen skygge og litt meir farge på klippe og himmel( til venstre). Jeg tørr ikke å gjøre meir. Det som jeg trudde var vanskeligst, måkene, er det jeg er mest fornøyd med. Klippene var helt klart det vanskeligste å få til.

 

8 kommentarer:

jannes hobbykrok sa...

For et utrolig fantastisk bilde!Nydelig,for et kjempetalent du har!Mektig imponert!
Ønsker deg en strålende dag!
Klemmer fra Janne

Malin sa...

Oj! Proffsigt, syrran! Får man beställa en tavla?

Hilde C. sa...

Du er jo utrolig flink til å male! Jeg syns bildet med måkene, og de i den andre bloggposten er kjempeflotte :-)

Gunilla Carlsson sa...

Riktigt bra gjort, nu får du inte lägga av med måleriet.

Janette Millbom sa...

Åh vad duktig du är på akvarellerna!

Tack för din kommentar om mina smycken. Jag lärde mig genom att först bli visad själva knuten och sen tog jag mig framåt med youtube och engelsk litteratur. Ex, contemporary tatting och så en bok som jag inte minns vad den heter men den ska va bibeln typ, du får googla =) Den fick jag först efter jag lärt mig iofs...

/janette

Bestemor Drillo sa...

For noen flotte akvareller! Jeg er imponert;)
Takk for hyggelig kommentar hos meg og koselig at du vil være med på min giveaway! Jeg kommer nok innom her igjen for her vil jeg lese mere!! God helg!

Muffin sa...

Applaus! Kjempefine måker, dette bildet burde få en hedersplass!

Majas Verden sa...

Så nydelig. Du er flink. Imponert nå!
Og takk for hyggelig kommentar.
Maja