Hva kul at du har funnet frem til min blogg. Her skriver jeg litt om forskjellige hobbyer jeg prøver på. Noe hverdagsprat blir det nok og innimellom. Jeg blir veldig glad hvis du legg igjen en hilsen.
søndag 30. mai 2010

Her inne er det tørke…. men ute har det begynnt og blomstre.

Her inne har det vært bloggtørke et tak nå. Min vonde nakke har satt stopper for mye. Har ikke holdt i et par strikkepinner på en mnd nå. Etter å ha brukt en formue på kiropraktor så sier min lommebok egentlig stopp men jeg er ikke bra enda.  Jeg er fortvivlet, hva skal man gjøre?

Dette innebær for min del att jeg ikke har noe bidrag til Julegavealongen for Mai mnd. Får komme sterkere tilbake. Når jeg nå ikke lager så mye selv som jeg kan vise frem her så må jeg bare reklamere for hva andre gjør.  Det er mye fint  og se på som vanlig. Noen er  akkurat ferdig med å strikke sine 52 par sokker, med pinner, samtidlig som noen starter opp, A`S ALMANAKK.  Jeg synes det er helt utrolig at man kan komme i mål med et sånt prosjekt. Hade jeg vært med så hade det nok måttet bli babysokker utav alle 52 hvis jeg sku ha en sjanse. 

041

 

Sokker så små som dette. 

 

 

♥♥♥

Hos Ulliga gulliga saker  kan man melde seg på et nålfiltingkurs. Dette skal foregå over blogg og starter opp 31 Mai.

 

Har ikke gjort noe med utprøving av frivolitetsspitser, som jeg nå skjønner er det samme som nuppereller. Noen av mine arbeidskollegaer har prøvd/kan dette så da ser jeg en liten mulighet til å få hjelp der. Det er bare og bli bra i nakken og boka inn en tid.

 ♥♥♥

Googlede etter kortlaging og havnede da inne hos Bodils scrappeverden. Her har jeg ikke vært før men kommer helt garantert tilbake . Hun har mange fine ting og hun er en gjenerøs dame som legger ut free digi stamps.Gå på besøk og ta en titt.

 

Gratulerer med morsdag idag kjære mamma!

Idag er det morsdag hjemme i Sverige og ellers i Juni så er det mange bursdager blandt familie og venner og da trenger jeg å få laga litt kort. Jeg har fått laga to kort men disse må jeg vente med å legge ut da jeg vil att mottaker skal få se di først. Jeg fikk postet de først om fredag (seint ute som vanlig) så morsdagskortet  kommer nok ikke frem i tide men som det heter “bedre seint en aldrig”. Meir om disse kort i et seinere innlegg.

♥♥♥

Etter noen fine dager med forsmak av sommer  så har noen blomster tort og vist seg frem i hagen.

blomster vår 2010 1

 

034 Rabarbra har gutten min  fått plokket in og det skal vi lag noe godt av, får se hva det blir.

 

Da ønsker jeg alle en ny fin uke !

 

2 kommentarer:

Muffin sa...

Jeg hadde aldri klart 52 par, ikke engang uten vond nakke. Kanskje 52 sokker til enbente, den nr 2 er fæl. Og vel overstått svensk morsdag til deg også! Håper nakken din snart blir frisk igjen.

Karin sa...

Det blev väl ändå rabarberspaj eller? det som är så gott!! Hoppas du själv hade en fin mors dag! Kram