Hva kul at du har funnet frem til min blogg. Her skriver jeg litt om forskjellige hobbyer jeg prøver på. Noe hverdagsprat blir det nok og innimellom. Jeg blir veldig glad hvis du legg igjen en hilsen.
tirsdag 1. juni 2010

Kort

Korten er kommen frem dit de skal så nå kan jeg legg ut bilder. Det er første gang jeg prøvd på og lag denne typen av kort som heter easel kort el staffelikort. Det er alltid artig og prøv på noe nytt! Jeg har sett mange fine kort av denne typen hos flere på min bloggliste.

Dette blev lagd til mamma. Hjemme i Sverige var det  morsdag nå søndag som var. Fant et fint motiv som jeg tegnet av på akvarellpappir og fargelagt med distress ink.

011

 

  018

Og givetvis et fint vers på svensk.

 

Dette andre kortet lagde jeg til min syster som har bursdag idag.  Dette er og et staffelikort og her kan vi se hvordan det fungerer. Det må vare noe inne i kortet som er opphøyet, i dette tilfelle er det bokstavene i GRATTIS. Dette støtter opp kortet.

Stempel er fra “hænglar og stænglar” og er fargelagt med distress ink.

GRATULERER !

 

002

003

 

2 kommentarer:

gunilla carlsson sa...

Va' glad jag blev för det fina morsdagskortet, ännu bättre nu när jag fick veta att man kan ställa det upp.
Mamma

Karin sa...

Hihi! Ja tur att man fick en förklaring hur man skulle göra. jag fick ju till annars en massa andra sätt att ställa det på :)