Hva kul at du har funnet frem til min blogg. Her skriver jeg litt om forskjellige hobbyer jeg prøver på. Noe hverdagsprat blir det nok og innimellom. Jeg blir veldig glad hvis du legg igjen en hilsen.
lørdag 5. juni 2010

Hobbytips og noen flere kort.

Her er et tips på hvordan du kan lagkjøleskapsmagneter utav kapsyler.  Jeg har ikke prøvd dette selv men hvis man samler på kapsyler så kan man bruk disse til noe, gjenbruk er bra.  På denne siden fantes det mye smått & godt.

Dette bildet er lånt hos  How about orange . Her finner du og den informasjon du trenger.

 

Og her kommer noen kort.  Noen venniner som haft bursdag og da laga jeg disse. Det blev to vanlige kort på 15x15 cm.

001

010

 011

Jeg printet ut en vers fra pc:n på akvarellpappir og festet inne i kortet.

 

Nå har jeg avsluttet min behandling hos kiropraktor, dette hjalp ikke meg noe meir. Igår var jeg hos en fysioterapeut (han kan mye forskjellig så hvis hans tittel er noe annet så beklager jeg dette)  han sa til meg at dette var i utgangspunkt ikke noe muskulært men har blidd det etter hvert. Det jeg er plaget med er skivutglidning. TAKK sier jeg da, endelig etter snart 1 mnd er det noen som kan si meg hva det er jeg plages med. Jeg skal nå ha noen behandlinger hos denne mannen så får vi se om jeg eventuellt trenger å sitte  i strekk. Jeg har hele denne tiden gått og ønsket att noen kunne ta tak i hodet mitt og dra meg oppover, høres kanskje rart ut. Man skal tydeligvis lita meir på seg selv og hva man kjenner.

Jeg ønsket og kom meg ut på en tur ut i helgen og da blev det turorientering i Bodømarken. Bra og ta det idag da det imorgen blir fullt av folk i skog og mark. Imorgen er det  3 og 7 – toppstur, dette gir jeg meg ikke ut på. Det er et kjempe flott tilltak og det får sikkert ut folk som ellers ikke er ute men selv liker jeg å gå meir alene, iallefall ikke med flere tusen andre.

Så, lykke til alle dere som gir dere ut på morgendagens lange vandring!

 

Jeg ønsker alle som er innom en fortsatt fin helg!

7 kommentarer:

Karin sa...

Vad skönt att höra att du fått veta vad det var med nacken, får hoppas att det inte tar allt för lång tid att bli av med det bara. Kram o hoppas du får en bra dag!

Malin sa...

Hej! Sköt om dig! Ibland har jag lite svårt att förstå din "svorska" (särskilt de medicinska termerna) så det ska bli skönt att ses snart!
KRAM

Hobbygåsa sa...

Det med kjøleskapmagneter så jo gøy ut :-) Flotte kort du har laget da, og vet du - ja - en kjenner seg selv best. Jeg har lært at min magefølelse er til bedre nytte enn legestanden mange ganger :-) Ha en fin uke!

Lilla Kullan ♥ sa...

Så fint.:-) Ta hand om dig.
Kram Stina

gunknitter sa...

Hei Pernilla !

Tusen takk for koselig helsing på bloggen min. No har eg kosa meg med bloggen din og er imponert over kor fine kort du lagar. Og du har også laga mykje anna fin også!

Stikker innom deg seinare igjen, eg :)

Veronica Tingvall sa...

Åh vilka fina kort du gör, jag är verkligen ingen kortmakare men jag har tänkt att försöka lära mig snart :-)
KRAM/Veronica

Hilde C. sa...

Så flotte kort du har laget - mottakerne er heldige. God bedring med nakken din :-)