Hva kul at du har funnet frem til min blogg. Her skriver jeg litt om forskjellige hobbyer jeg prøver på. Noe hverdagsprat blir det nok og innimellom. Jeg blir veldig glad hvis du legg igjen en hilsen.
fredag 18. juni 2010

Noen UFO og Julegavealong for Juni.

Jeg har liggendes mye halvferdige ting i poser, kurver, skuffer, litt her og der. Da det er lenge siden jeg rørt mine strikkepinner så må jeg ikke begynn for heftig.

 

Den første ufoen jeg tok tak i var en blomsternålpute. Jeg fant to ferdigheklede rundninger som bare var og hekle sammen og stoppe med fyll. Oppskrift finnes hos vibbedille.

mønster: fannt beskrivelse hos vibbedille.
heklenål:  2 1/2 hvis jeg ikke husker feil.
garn: Mandarin fra SandnesGarn

 

Den andre ufoen var påbegynnte kjøkkenkluter. Oppskriften er en av de som banglamarie har på sin side.  Dette var enkelt og det går bra og se på fotball VM og høre på lydbok samtidlig.

mønster:  Første varv 1r, 1v og tilbake strikkes alle rett. Jeg la opp 50 masker og strikker så jeg får et mål på ca 20x20 cm.
pinne:  3, eller den pinnen som passer din strikkfasthet.
garn:  Mandarin fra SandnesGarn.

Disse kjøkkenklutene og nåleputen havner i min boks som er merket JULEGAVER.

Julegave_-_Along[1][1][2]

***

 

Så er det sommerlov for gutten vårres. De har haft samme lærer nå i tre år men har fått beskjed att til høsten blir det en ny som tar over. Lærern fikk på klassens avslutningskveld om onsdag en gave, til en gave hører et kort. Dette fikset jeg!

048

037

037 

 ***

 

Den første oppgaven på nålfiltingskurset hos ulliga gulliga saker var at vi sku lag oss hjerten og pynte disse på forskjellige måter.Vi har fått beskrevet forskjellige teknikker, hvordan man skal bruke seg av ullen og de forskjellige nålene. det var ikke allt som var like enkelt og få til men det kreves nok øvelse på dette som for allt annet. Vi sku egentlig lag fire hjerten men jeg stoppet ved to og får ta det igjen seinere. Dette er mine hjerten, ikke pyntet.

Denne ukens oppgave¨på kurset er og lage små luvnissar. De er kjempesøte og jeg ha lenge tenkt på og lage sådana.  Återkommer med resultatet. Ulliga gulliga saker har lagt ut sine luvenisser for salg her.

 

1 kommentar:

Hilde C. sa...

Det er virkelig smart å få laget julegaver allerede nå, jeg pleier å begynne altfor seint :-)