Hva kul at du har funnet frem til min blogg. Her skriver jeg litt om forskjellige hobbyer jeg prøver på. Noe hverdagsprat blir det nok og innimellom. Jeg blir veldig glad hvis du legg igjen en hilsen.
lørdag 8. mai 2010

Konfirmasjonstider = kort

Nå er det konfirmasjoner i luften og dette betyr at jeg lager litt kort.

005

016

017

I guttene sitt kort er det et vers og pengelomme.

013

014

011

007Dette er verset som jeg har brukt.

***

Noen er så gavmilde at de har lyst å gi bort noe, hos Elin Osa Søreng kan du få maskemarkører hvis du er heldig. Dette skjer i løpet av helgen så stikk innom henne og legg igjen en kommentar.

Bestemor Drillo har en flott Give away, hun feirer 1 år i blogglandia og 4000 besøkere. Grattis!

GIVEAWAY HOS MEG

***

Jeg har sååå lyst å lære meg å lag frivolitets spets, er det så det heter. Gå inn og se hos Okej då! . Hun har laget så mange, helt nydelige smykker.

***

Imorgen får vi besøk fra Sverige, lillebror med dame. Det skal bli koselig å ha di her. Di blir en ukes tid og jeg har tatt noen ekstra dager fri fra jobb, deilig. det er klart at vi kunne godt få noen flere plussgrader men men det er ikke noe vi rår over.

Da ønsker jeg alle en fortsatt fin fin helg!

3 kommentarer:

Marianne sa...

Hei,du!
Det va nånn fine kort du har laga, har ikke laga kort på kjempe lenge. Vi hold på med oppussing så det e ikke tid til så mye kortlaging eller håndarbeid før den saks skyld. Det va nånn fine nupperella (frivolitets spets) ho hadde laga, har masse oppskrifte på det, har prøva det også, så kanskje vi må møtes en dag og prøv. Ellers så får du ha god fri og kos dæ med familien, så snakkes vi på jobb en dag. Klem. :-)

GryNoKa sa...

Så fine kort du lager.
Takk for koselig kommentar, husene maler jeg med vanlig hobbyfarge, gjerne panduro.
Lykke til.
Klem : )

Lena sa...

Nydelige kort, så flink du er! Ønsker deg en flott pinse:-)