Hva kul at du har funnet frem til min blogg. Her skriver jeg litt om forskjellige hobbyer jeg prøver på. Noe hverdagsprat blir det nok og innimellom. Jeg blir veldig glad hvis du legg igjen en hilsen.
onsdag 28. april 2010

Det var en gang……..

…………for leeenge siden, en tid da jeg var ganske så ivrig med malerpenseln. Jeg har egentlig alltid likt å tegne eller male men tyværr ikke holdt det vedlike som jeg burde.

Jeg har vært på to kurs med Aud Rye ( det siste i 2006) som er en helt fantastisk dame til å lære ut akvarell. Jeg har etter disse kurs kommen hjem med bilder som jeg i utgangspunkte aldrig hade trudd at jeg kunne lag. Når kurset er slutt og jeg skal fortsett med akvarellmalingen hjemme så får jeg nesten ikke noe til.

Dette er to av bildene som jeg har malet på kurs med Aud.

026

027

Bildet under har jeg malt hjemme med hjelp av en trinn for trinn beskrivelse av Aud.

033

Nå skal jeg se om jeg kan begynn litt smått igjen men dette trenger jeg hjelp til. Min løsning blev nå at bestille bok og dvd hos Aud Rye. Nå er det bare og vente på en pakke i posten, jeg glær meg!

***

Min sønn og jeg satt og lekt litt med akrylfarger en dag og han fikk frem dette kunstverk. Vi gav det navnet “Fem om dagen er bra for magen”.

012

Etterpå såg vi at malerkluten og var som et kunstverk.

015

***

Min seneknute er fortsatt ikke helt go så det blir forsatt litt stillestående på strikkefronten. April sin julegave er med andre ord ikke blidd ferdig enda. Skal se om jeg rekker noe annet ellers må det bli 2 stk neste mnd.

Da avslutter jeg dette innlegg med å ønske alle en fortsatt fin dag!

3 kommentarer:

Gunilla Carlsson sa...

Jag tycker verkligen att ni ska fortsätta måla båda två Eftersom jag älskar bananer blev jag riktigt sugen på att äta en Idag får jag nöja mig vid att titta på dina frukter Simon då vårt fruktfat tyvärr står tomt för tillfället.
Fortsätt måla, fortsätt måla.....tycker mamma-mormor Gunilla

Marianne sa...

Hei!
Du e jo kjempe flink til å mal. Bildan va kjempe fin. Klem

Muffin sa...

Kjempe bra akvareller! Mal i vei, du er veldig flink!