Hva kul at du har funnet frem til min blogg. Her skriver jeg litt om forskjellige hobbyer jeg prøver på. Noe hverdagsprat blir det nok og innimellom. Jeg blir veldig glad hvis du legg igjen en hilsen.
lørdag 2. februar 2013

What`s up?

Ja det er ikke den beste starten på et nytt år det her, jeg mener for bloggen sin del. Det kjennes ut som det gått i ett, til nå har vi i familie og vennekrets hatt 4 bursdager, min sønn har startet med 3 fotballtreninger i uken som han skal kjøres til, jeg har startet på studie og ikke vært helt i form. Jeg har helt enkelt ikke tatt meg tid til blogginnlegg og heller ikke lest blogger. Jeg regner med at dere andre er like flinke som vanlig og får gjort unna mye, så jeg skal ta meg en runde og lese hva dere holdt på med nå i Januar.

Helt fritt for strikking har det ikke vært. Jeg fikk ferdig min 3 Mariuskjole til søta Emma på 2 år.

IMG_8207

IMG_8213

Jeg sydde på et litet hjerte i overgangen til ribbestrikkingen, ute til høyre.  Jeg har brukt meg av totalt 158 gram av Mor Aase sitt ull/bomulls garn.

***

Så har jeg brukt av mine bursdagspenger ( 480 kr) og fått kjøpt meg garn til genser til meg selv. Husker dere denne?

IMG_8275

Ribbestrikket setedalsgenser. Jeg strikker den i hvitt og brunt, Sandnes mini alpakka. Jeg er veldig spent, jeg syns det er litt vanskelig å se for seg størrelsen når den er ribbstrikket. Jeg vil ikke at den skal bli for kort i ermer eller bol så jeg har kjøpt litt ekstra garn. Jeg har bestemt meg for å strikke ermene først og så starte på bolen.

Pernilla

5 kommentarer:

Snertne sneller og små nøster sa...

Så fin kjolen ble :-) Her har det heller ikke blitt like mye tid til blogging som før - prioriterer studier ;-)Genseren din kommer til å bli kjempefin!

God helg - klem Siv

Synnøve sa...

Tusen takk for overveldende hyggelig kommentar hos meg! Lenge siden sist jeg har vært innom deg, ser jeg, så det var jammen godt du la igjen noen ord :) Kjolen var kjempesøt, og jeg kan love deg at du kommer til å bli glad i ribbegenseren. Jeg fikk en slik hos mammaen min, men dessverre er den litt kort i ermer og midje. Anbefaler deg å være obs på dette, da den vil trekke seg litt sammen i bruk. Husk at ribben nemlig blir kortere når den utvides i bredden, så det er lurt at du har sikret deg litt ekstra garn :) lykke til - den blir garantert kjempefin!

Kari sa...

Du er sååå flink å strikke Pernilla. Jeg er nesten grønn av misunnelse, for jeg er ikke noe strikkemenneske, men hekle kan jeg. : )
Nydelige små mariuskjoler du har laget og den genseren du strikker til deg selv blir sikkert kjempefin. Regner med du legger den på bloggen når den blir ferdig.
Ha en fin søndag!

Susi sa...

Oh wow! This looks amazing! I love the color a lot as well!

Gunilla Carlsson sa...

Lycka till med stickningen, det är ofta svårt att se om storleken kommer att passa men modellen är ju riktigt fin.