Hva kul at du har funnet frem til min blogg. Her skriver jeg litt om forskjellige hobbyer jeg prøver på. Noe hverdagsprat blir det nok og innimellom. Jeg blir veldig glad hvis du legg igjen en hilsen.
mandag 31. desember 2012

Takk til 2012 - velkommen 2013

Jeg vil takke er alle sammen, mine flotte venner, turkamerater, bloggere eller ikke, for et herlig 2012 med mange flotte opplevelser,  inspirerendes blogginnlegg og flotte podcasterepisoder.  Jeg har ikke hatt noen oppsumering eller gjennomgang av årets hobbyresultater men vet at jeg som vanligt har startet opp flere prosjekter en jeg klart å avslutte. Jeg er nå stolt tante til to nydelige jenter, ønsker jeg kunne se de litt oftere. To Marius selekjoler havnet under juletreet i Sverige i år og en ny er nettopp påbegynnt da en liten dame snart er 2 år.

I år har strikkingen utviklet seg ytterligere, og da tenker jeg på min oppdagelse av alle disse herlige personer som lager podcaste med tema strikking og garn. Når jeg sitter godt tilrette med en kopp te (i en av mine strikkekopper), hører på en podcast og strikker på et av mine prosjekt då nyter jeg hvert minutt. 

***

Da sier vi velkommen til 2013 med alle nye muligheter.

Jeg gleder meg til et nytt år med alle mine venner og familie. Nye eventyr og turer. All inspirasjon som jeg kan finne på andre sine blogger, Ravelry, hos dere alle på Hobbyboden og Podcastene.

Jeg har ikke så mange løfter infor neste år annet en at jeg skal fortsette å ta vare på meg selv (har kommet så godt igang med trimmen), og de rundt meg .

En genser til meg skal få se dagens lys i løpet av 2013, garnet skal handles inn av penger jeg fikk av venner  på min 40-års dag.  Ellers skal dagene få komme og gå, jeg skal prøve og nyte hver eneste en. Månen i seg ser ut som et fyrverkeri på dette bilde.

 

2012 del 4 042

Jeg ønsker dere alle et

Godt Nytt År!

Pernilla

3 kommentarer:

Gry Karlsen sa...

Jeg ønsker deg og dine
et vakkert og godt nytt år! :)

Linn Marit sa...

Tusen takk for besøk i bloggen,ønsker deg og dine et godt nytt år og måtte 2013 bli et fabelaktig flott år!

Vibekes lille ullne sa...

Godt nytt år til deg også og lykke til med strikking, trening og andre prosjekter! :)