Hva kul at du har funnet frem til min blogg. Her skriver jeg litt om forskjellige hobbyer jeg prøver på. Noe hverdagsprat blir det nok og innimellom. Jeg blir veldig glad hvis du legg igjen en hilsen.
onsdag 13. februar 2013

Mitt første mysterie i 2013

Så lenge klarte jeg og holde meg unna, hmm. Bittami har laget et nytt mysterie i år, og første clue ble lagt ut i Facebook gruppen 1/2.  Den 6/2 klarte jeg ikke å motstå lenger, jeg for til byen og kjøpte garn. Her må jeg nesten forklare meg da sikkert alle vet at det egentlig er mer en nokk garn her hjemme. Disse sokkene går under navnet Rødstrømpemysteriet og da kan jeg ikke bruke blått hvitt sort eller noen av alle de andre fargene jeg har, de må hva røde syns jeg.

IMG_8308

Med denne unnskyldningen for jeg med god samvittighet til Nille og kjøpte meg  Senja garn for 19.90 kr /nøstet. Jeg for hjem og startet opp og la det til sides, for jeg må strikke på min genser og.

 

IMG_8302

Jeg ble nettopp ferdig med clue 1 og startet med en gang på clue 2. De som startet opp med en gang første ledetråd kom strikker nå på clue 3 som er hælen. Jeg kommer sakte men sikkert etter Smilefjes

Nå skal vi snart i akebakken med sønnens klasse og kose oss med bla litt pølsegrilling. Det er litt vind ute men vi får ta på oss godt med klær.  Ikveld må jeg ta frem skolebøker og les litt igjen, har startet med litt studie ved siden av jobb. Mange jern i ilden!

 

Pernilla

2 kommentarer:

Vibekes lille ullne sa...

Jeg holder også på med disse. Blir fine ikke sant? :)

Gunilla Carlsson sa...

Det blir kul att följa det nya
mysteriet, ser bra ut tycker jag.
Mamma