Hva kul at du har funnet frem til min blogg. Her skriver jeg litt om forskjellige hobbyer jeg prøver på. Noe hverdagsprat blir det nok og innimellom. Jeg blir veldig glad hvis du legg igjen en hilsen.
onsdag 11. april 2012

Påsken 2012

Det ble noen påskedager til fjells i år og. Som vanlig så såg det ut som det beste været ble i palmehelgen, men noen dag med sol fikk vi som kom opp seinere og.

016

Selbuvottene er med på hver skitur.

 

003

Veldig skiftendes vær men akkurat her nyter vi solen når vi går.

 

056 Dette er kanskje ikke en stor bakke men stor nok for at jeg skal feige litt ut. Men…..jeg kom meg ned tilslutt, det hva bare og sett utfør.

 

060

De andre hva forran meg i spåret hele tiden. Jeg sku ta bilde hele tiden, det er så vakkert oppe i Sulis.

 

092

Kunst ved campingvognen.

 

079_thumb2

Så startet jeg på et par sokker, men etter å ha strikket halve og jeg skulle prøv den så fikk jeg den ikke på meg. Åhhh, når skal jeg lære meg, jeg strikker allt for hart og spesiellt med flere farger. Disse må jeg ta opp og begynne på nytt med men akkurat nå mistet jeg motet på akkurat dette paret så det blir nok noe annet først.

Håper dere har haft en fin påske allesammen!

Pernilla

3 kommentarer:

Gunilla Carlsson sa...

Du har också varit på "konstrunda" ser jag!Tänk va trist, vi har inte haft skidorna ute i år..för lite snö, men nu får det gärna bli vår så man kan vara ute i trädgården och jobba lite istället.
Mamma.

Gunilla Carlsson sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Petronella sa...

Koselige påskebilder :-)