Hva kul at du har funnet frem til min blogg. Her skriver jeg litt om forskjellige hobbyer jeg prøver på. Noe hverdagsprat blir det nok og innimellom. Jeg blir veldig glad hvis du legg igjen en hilsen.
torsdag 26. april 2012

Et mysterie som startet i 2010

Om onsdag hade jeg fridag og det hva regn ute. Regnvær gjorde meg ikke noe, da kunne jeg  sitte inne og strikke på Mysteriesokkene 2010. Ja, du leste riktig, 2010. Disse begynnte jeg på 1 oktober 2010 og igår klarte jeg altså og komme i mål. De er et enkelt mønster og følge, og de er fine, men av og til så bare blir det så.

Når jeg ble ferdig med sokkene så kom solen frem. Jeg tok med meg føttene ut og fikk tatt bilde. Jeg er veldig fornøyd med sluttresultatet men hade jeg brukt ensfarget garn så trur jeg mønstret kommit bedre frem.

 

IMG_6009

IMG_6013

 

 

Oppskrift: Mysteriesokk 2010 av Kirsten Kapur.
Strl: M
Garn: Austermann, step
Pinne: 2 1/2

 

Pernilla

3 kommentarer:

Charlotte sa...

De blei utrolig fine da! Veldig fine farger og :) Er jo litt deilig å eeeendelig bli ferdig med ting som har ligget lenge... Burde vært litt flinkere til det selv om dagen...

trinemamma sa...

rene sukkertøyet :-)
Gratulerer med både ferdige sokker og tidligere vinnerlykke .-)

Petrine sa...

Flotte sokker !!! Sikkert deiglig å få ferdig Ufoer. Sjølv er eg heilt "greinalaus" som vi seier her : eg har sikkert verdensrekord i ufoer. Heldig for meg så har eg ein mann som gjerne hjelper meg å rekke opp og nøste opp slik at eg kan begynne på noke nytt !! Det er det kjekkaste eg veit :))

Har vore slapt med blogging på meg, men håper det vil ta seg opp igjen:)

Ønsker deg ei riktig god helg:)