Hva kul at du har funnet frem til min blogg. Her skriver jeg litt om forskjellige hobbyer jeg prøver på. Noe hverdagsprat blir det nok og innimellom. Jeg blir veldig glad hvis du legg igjen en hilsen.
lørdag 22. oktober 2011

La meg få presentere …………..

…..min nye venn, PFAFF ambition 1.5.

Jeg håper ihverfall at vi kommer bli gode venner. Igår kom jeg meg avgårde fra jobb så jeg kunne stå på døra til PolarQuilt når de åpnet kl 10 og hade åpningstilbud på denne. Jeg fikk pakket den opp og trykk litt her og der igårkveld . Så nå er jeg eier av en symaskin igjen, hva skal jeg så bruk denne til?

Jeg veit ikke riktig hvor jeg skal begynne om jeg skal være helt ærlig, men nå har jeg muligheten å prøve å få til masse. Jeg har mange ganger haft behov for symaskin, når jeg trenger å legg opp bykser, ordne på noen gardiner, reparer et par bykser mm. Nå trenger jeg ikke å springe rundt på gården og låne av svigermor lenger. 

Jeg håper at jeg kommer igang , jeg har ju sett mange lure og fine ting man kan lag selv. Strikkeveske, pinneetui, toalettmappe, veske, ryggsekk, duker, varmeposer, leker, klær, forklæ, ……………… listen er laaaang.  Det er bare at jeg må huske mine begrensninger og begynn i det små.

Nå føler jeg at jeg savner de der hjemme i Sverige. Vi kunne suttit ilag og sytt, motivert og hjelpt hverandre, sukk.  Jeg prater ofte med både søstrene og mor om hobby, jeg hører på en gang  når de har akkurat DEN følelsen i kroppen, vi bare VILL, MÅ lag en ting akkurat .

 

SewnToyTalesCover-1

En av søstrene mine sitter ved sin maskin  i helgen for å sy noe fra denne boken, herlig bok!.  Jeg har fått bilder på delene og venter spent på sluttresultatet!

Jeg har en liten plan om mitt første lille prosjekt på symaskinen, vent og se.

psst !!!!    Jeg kom meg ut på en joggetur idag og, flink pie!

 

Ønsker dere en fortsatt fin helg

2 kommentarer:

GryNoKa sa...

Gratulerer med ny flott symaskin!
Den får du masse glede av!
Jeg har også meld meg på Cupcake kurs den 6. des.kl 18.00 hos Manuela.Jeg har bursdag den deagen så det er en gave til meg selv... : )
Gleder meg, og koselig hvist jeg møter deg der.
Har ikke fått noen tilbakemelding om at jeg har meld meg på, har du?
Fortsatt fin søndag!
Klem : )

Malin sa...

Våran lilla familj kommer upp till Bodö så snart vi kan! Jag saknar min pysselsyster!

STOR KRAM OCH GRATTIS TILL SYMASKINEN!