Hva kul at du har funnet frem til min blogg. Her skriver jeg litt om forskjellige hobbyer jeg prøver på. Noe hverdagsprat blir det nok og innimellom. Jeg blir veldig glad hvis du legg igjen en hilsen.
torsdag 20. oktober 2011

Hva skjer?

Ja, her ser det ikke ut til å skje mye, litt dålig med innlegg i det siste kan man si.

Men det betyr egentlig at det skjer endel. Jeg prøver å få inn trening som en daglig rutine i mitt liv. Jeg kan bare si at det ikke er bare bare.  All min sofasitting med strikketøy har nå fått litt konkurranse. Men jeg strikker fortsatt, bare ikke like mye. Jeg har fortsatt de samme prosjektene på pinnene, Bittami sine votter og sokker.

IMG_4820

 IMG_4819

Det er veldig spennende med vottene for som dere ser så er det ikke mye garn igjen til tommelen, holder dette???

 

IMG_4821 

♥♥♥

Tilbake til det som tar mer av min tid akkurat nå, trening. I sommer fikk jeg kjøpt meg nye flotte joggesko, faktisk mine første sånne.

Disse skjønnhetene er nå tatt i bruk og det er ikke bare det yttre som er bra, de er herlige å jogge i. Nå gruer jeg meg  til at snøen skal komme, og jeg må flytte treningen inn.

Jeg bor noen mil utfør byen hvilket ikke gjør det så enkelt med treningsmuligheter innomhus.  Må  prøve å finne en løsning på det, kanskje jeg rekker trene litt når jeg uansett skal kjøre sønnen min på fotballtrening, rett etter jobb noen dag og så har jeg  en fridag i uken. Vi får se hva som skjer. Kjenner jeg meg rett så dabber denne entusiasmen for trening av litt etterhvert.

Igår hva jeg i byen og brukte penger på meg selv, klær. Jeg fant noe, men syns ikke det er det enkleste. Det som er det store problemet er nok farge, hadde trengt litt farge i garderoben men jeg ender alltid opp med sort, grått og brunt. Dette blev tilfellet også denne gang.

Så er jeg veldig spennt på om den neste litt store utgiften blir symaskin, håper jeg får kloa i en imorgen men det kan fort skje at det er flere en meg som har tenkt dette.

Da trur jeg at jeg sier takk for meg idag. Ny dag imorgen med nye muligheter!

Passer på og ønske dere alle en riktig fin helg!

 

2 kommentarer:

Brit sa...

Ja trening liker alltid litt i småkonflikt med strikking og blogging her hos meg også. MEN vet hvor viktig den treninga er , så jeg må bare øve meg videre i motivasjon på den fronten. God treningshøst til deg.)

Snertne sneller og små nøster sa...

Så flink du er som er så godt i gang med trening :-) Du kan jogge på vinteren og vettu - bare ha riktige sko :-)

Herlige strikketøy - krysser fingrene for at du får nok til tommelen :-)

God helg - klem siv