Hva kul at du har funnet frem til min blogg. Her skriver jeg litt om forskjellige hobbyer jeg prøver på. Noe hverdagsprat blir det nok og innimellom. Jeg blir veldig glad hvis du legg igjen en hilsen.
søndag 9. oktober 2011

Christmas sew along og annen stitchery

Som dere såg i et tidligere innlegg så har jeg prøvd meg  på stitchery, er dette noe for meg? Og før jeg hva ferdig med det lille bildet så hiver jeg meg ut i noe større, typisk meg ikke sant.

BeritS med bloggen “Min lilla hobbykrok” , hadde et innlegg om sine stitcheryforsøk og en link til en dame som startet Christmas sew along.

Sewalong-Button1

Vips så er jeg solgt. Ja, nå skal jeg virkelig prøve dette ut. Det er en along som skal foregå over 8 uker med forskjellige mønster som kommer ut hver fredag. Mønstrene ligger kun ute i 1 uke, så man må huske på dette, hmm.

Jeg har fått lastet ned 1# og 2# og 3# mønster, funnet fram et stoff jeg hade hjemme som jeg kan bruke.  Så må jeg bestemm meg for om disse bildene blir for store hjemme hos meg eller om jeg skal la det gå, hmmmm.

Jeg ligger etter allereden på dette, men så er det alltid når det gjelder meg. Jeg har ihvertfall blitt ferdig med det andre lille bilde jeg begynnt med, og sånn ble det.

 IMG_4811 

IMG_4810

 

Ellers..?   Sokkene som jeg strikker på går sakte fremover, jeg er ihvertfall så lur att jeg strikker begge samtidlig. Er på tåfellingen på den ena sokken og skal  begynn med hælfellingen på den andre, begge skal bli ferdig samtidlig.

Og som vanlig så har jeg ikke kunnet holde meg borte fra å starte på noe nytt, jeg strikker og på vottene til Bittami, som jeg skrevet om tidligere. Er snart ferdig med en. Noen bilder på strikkeriet blir det ikke denne gang det kommer snart.

 

Håper dere alle får en ny koselig høstuke !

 

5 kommentarer:

Vibekes lille ullne sa...

Kjempefint stichery! Veldig koselig motiv og det ser ganske tidkrevende ut, så jeg skjønner godt at det er fort gjort å bli liggende etter.

Stichery står på lista over ting jeg har lyst til å prøve etterhvert.

Ha en fin uke! :)

Anonym sa...

Vad fint det blev! Du kanske har bra tips på motiv man kan brodera på bakdukar? Rickard förvarar alltid sina surdegsbröd i bakdukar. Plastpåsar är förbjudna hemma hos oss. (Det är nånting med skorpan på brödet...)Skulle vara fint att ha särskilda dukar till det. Eller är det det som blir hans 40-års present kanske?

Vi hörs!

Kram Malin

Elisabeth sa...

Tester kommentarfelt ;)

Snertne sneller og små nøster sa...

Dette er noe jeg enda ikke har prøvd :-) Det er veldig stilig, men jeg vet at broderi ikke er noe for meg - så jeg får vel prøve å holde meg unna ;-)

Ha det fint - klem Siv

Gunilla Carlsson sa...

Kul att pröva lite nytt, särskilt när det blir så bra!