Hva kul at du har funnet frem til min blogg. Her skriver jeg litt om forskjellige hobbyer jeg prøver på. Noe hverdagsprat blir det nok og innimellom. Jeg blir veldig glad hvis du legg igjen en hilsen.
fredag 25. desember 2009

Julaften 2009 er over

049

Her står jeg og pynter på lillejulaften.  Jeg syns at det blev et bra sluttresultat men å ta bilde av det er alltid like vanskelig.

066

***

Jeg hev meg rundt å bakte brød og dette blev julegave til en av mine veninner, det ilag med litt hjemmelagd julegodterier, kjøpt gele, marmelade og eplesaft. Oppskriftene til forskjellige julegodis finner du hos Hanne. Jeg lagde hennes mintkuler og  bountykuler. Dette var supergodt og enkelt å lag. Annen inspirasjon til matgaver og oppskrift på en annerledes julegløgg fannt jeg hos Kristine.

073 074075

 

Så var det mitt lille strikkeprosjekt som sku bli julegave. Jeg blev omsider ferdig og her ser dere resultatet. På lillejulaften satt jeg og sydde i knappene. Jeg syns selv at den blev veldig søt. Dette er en oppskrift fra Drops og du finner den her.

079

***

 

Julebilde2

 

I år klarte jeg å få amaryllisen å blomstre akkurat til julaften. Eller rettere sagt den fant selv ut at den sku vise seg fra sin beste side akkurat nå.

 

***

Ja, da er julaften over.  Vi var samlet hjemme hos oss i år, spiste middag og åpnet pakkene.

Mannen var kokk og som alltid blev middagen super! Kjøkkenbordet blev flyttet inn i stuen på dagen og vi satt der og åt.

031

 ***

Gutten min  var fremme og kikket på pakkene og fant ut hvilke som var til hvem. Hans oppgave blev denne kvelden å lese opp og dele ut pakker, denne oppgave tok han veldig allvorlig og var det noen som pratet når han leste så stoppet han opp, ventet ,og tok det på nytt.

Som vanligt her hjemme så tar julepakkeutdelingen laaaaang tid. Men det er dette som er så koselig. Noen spill blev det ikke på julaften, allt for seint. Idag spiller vi  monopol og jeg taper stort til stor glede hos andre, så bra at jeg kan glede andre, hmm.

 

 ***

Jeg ønsker dere alle en

fortsatt God Jul.

  ***

 

 

1 kommentar:

jannes hobbykrok sa...

For en herlig blogg dette var,og så kreativ du er!Her var det morsomt å skrolle seg nedover sidene!Gleder meg til å titte innom igjen!
Janne