Hva kul at du har funnet frem til min blogg. Her skriver jeg litt om forskjellige hobbyer jeg prøver på. Noe hverdagsprat blir det nok og innimellom. Jeg blir veldig glad hvis du legg igjen en hilsen.
tirsdag 6. oktober 2009

Jentekveld og ferdig bestilling.

Jente kveld, ja jeg tar meg den friheten å bruke det ordet, damekveld blir liksom ikke det samme. Vi var noen jenter som blev bedt på middag, mmmmm……. hva godt det var og så koselig! Dette frister til gjentagelse.

Jeg hade lyst å ta med meg noe til vertinnen og lagde da dette. Det er en eske med sjokoladehjerter som jeg har pyntet. Ideen har jeg fått fra Kari og jeg har og sett noen annen som gjort dette. Jeg begynnt med å male noen flater på esken med hvit akrylfarge og pyntet den deretter med utstanset bård/bånd/stempelmotiv mm..

061

063 064

Høst!

  • Vakkre farger.
  • Frisk luft.
  • Krype opp i sofakroken med en kopp varm te og tente lys i stuen og sist men ikke minst et strike eller hekkleprosjekt på pinnene.
  • Fårikål. Mmmmm…. 045
  • Høstduften.
Jeg elsker høsten, det er min årstid. Jeg synes bare det er litt trasig at september som ellers er den fineste mnd har regnet litt bort i år. Det har visst nok ikke regnet så mye i september mnd på 100 år, det sier litt.

049Litt snø har vi og hatt på besøk. Synes selv att dette var litt tidlig men oppe i fjellen er det bare fint. Sønnen min derimot blev overlykkelig , på med uteklær og ha snøbollkrig. Ja ,det gikk faktisk ann.

Nå ligger det ikke lenger noen snø på bakken men imorges var det etter litt regn dagen før glatt på veien, vinterdekken må frem og på.

003Igår blev jeg ferdig med en bestilling på 2 sjaler til mor og dotter. Jeg håper dere blir fornøyde. Englemasker igjen. Denne gang lagde jeg litt mindre masker og på det store sjalet brukte jeg 1 1/2 nøsten og til det mindre nesten et nøsten.

Nå er det høstferie og vi skal far opp til Sulis.

Jeg må planlegg hva som skal med på pinnene mine denne gang.

024

Jeg ønsker er allesammen en fin høstferie!

3 kommentarer:

Knitgirl sa...

Snø allerede! Ja det synes jeg var i tidligste laget. Her er det is på sølene om morgenen men heldigvis ikke skikkelig snø enda. Håper på en lang snøfri høst med fine dager. Du har en koselig blogg med flotte bilder;-)

Tino sa...

Så nydelig eske og engelsjal du har laget. Og koselige høstbilder. Litt tidlig med snø enda,brr.
Ha en fin kveld videre :)

Elins Strikkeri sa...

Så flott eske og sjal du har laga! Har ikkje prøvd meg på englemasker enno eg, men trur nok eg kjem til å prøve ein dag: Ha ein flott dag:))