Hva kul at du har funnet frem til min blogg. Her skriver jeg litt om forskjellige hobbyer jeg prøver på. Noe hverdagsprat blir det nok og innimellom. Jeg blir veldig glad hvis du legg igjen en hilsen.
søndag 11. oktober 2009

Høstferie !?

Da var høstferien over for denne gang. Om onsdagen så for vi opp til Sulis. Vi hadde lyst å gå oppe i fjellene en siste gang for vintern kom men…… vintern var allereden kommen.

029 Det var full vinter der oppe. Det snøet hver dag men dagen vi for ned blev det nydelig vær med sol. Jeg lar bildene tale for seg selv.

039

***

Når det er full vinter så trenger man noe varmt å ha på seg. jeg hade med meg to nøster med Eskimogarn og begynnt å strikke på en hals som jeg fannt inne på Trinemors blog.

045 046 048Den gikk raskt å strikke på pinne nr 8, FERDIG!!! Ja, nesten ferdig jeg må få på en fin knapp og.

***

Jeg begynnt deretter å hekkle på en halstørkle i litt restgarn jeg hade med meg, babyjakken var og med.

Idag har jeg begynnt på et nytt prosjekt, fingerhekle et sittunderlag. Dette husker jeg at jeg gjort når jeg var barn men det blev til en blekksprut figur.

041

Idèen til dette har jeg fått her hos Hilde. Hennes blev kjempefine. Det jeg gruer meg til er å sy dette sammen tilslutt, det blir definitivt det som avgjør om det blir flere en ett. Hilde har brukt Eskimogarn men jeg har noe iglogarn fra Europris liggendes som jeg har tenkt å bruke opp.

Jeg ønsker alle en fin avsluttning på denne uken.

3 kommentarer:

Hobbygåsa sa...

Nydelige vinterbilder! Vi møtte vinteren selv på fjellet i helgen, det er jo så vakkert :-) Flott hals du har strikket også. Ha en fin uke!

Tino sa...

Så flotte bilder!
Ang teppet, det beige og brune garnet er kjøpt hos pickles.no (cashmerino) egentlig altfor dyrt garn til teppe, men jeg hadde allerede kjøpt flere nøster. Det hvite garnet er viking sport(man tager hva man haver ;)
Vi har hvitbeiset alle furumøbler, slik at litt av treverket skimtes. Salongbordet er malt med lady halvvblank oljemaling i farge lys antik.
Ha en fin dag, klem :)

Elins Strikkeri sa...

Ååå så fine vinterbilder!! Og flott hals du har laga deg, ha ein god dag:))