Hva kul at du har funnet frem til min blogg. Her skriver jeg litt om forskjellige hobbyer jeg prøver på. Noe hverdagsprat blir det nok og innimellom. Jeg blir veldig glad hvis du legg igjen en hilsen.
onsdag 14. oktober 2009

Travel fridag

Nå er det min fridag igjen og listen over ting som bør gjøres er lang. Jeg begynner med det beste, gå innom noen bloggsider for å se hva som skjer rundt omkring og få litt inspirasjon. Og inspirasjon det fikk jeg, har dere sett for et nydelig teppe Tino har lagd. Dette har jeg lyst å hiv meg ut på. Jeg har lenge velat gjøre et teppe med bestemor ruter men sett litt mørkt på det da det trenges en god del ruter til et stort teppe. Mine ferdigheter i hekkling er ikke på topp. Da blir denne varianten veldig bra. Fargene synes jeg var nydelig men skal jeg ha det i stua så må det nok bli grå nyanser så vi får se hva det blir til.

Ellers så har jeg noen møbler som jeg skal forsøke å piffe opp med litt farge, dette blir bra arbeid i helgen.

Så, fikk jeg gjort noe av det som stod på den lange listen min idag? Ja, noe fikk jeg gjort bla. 017Jeg baket brød.

***

Fikk vasket litt i huset.

***

montasjeDet var spennende og tove de fingerheklede “pølsene”,se så fine de ble. Nå återstår det bare og sy det sammen til et sittunderlag, puhh.

***

Jeg satt nok litt for lenge og fikk inspirasjon på bloggene før å bli helt ferdig med det som jeg sku gjøre idag. Jeg mener jeg må få lov å kose meg og ta det det litt med ro på fridagen min.

1 kommentar:

chocolatehead sa...

Disse underlagene er så stilige, spent på å se dine ferdige. Har ikke laget sånne selv...er litt i tvil om jeg kommer til å gidde å sy de sammen nemlig.