Hva kul at du har funnet frem til min blogg. Her skriver jeg litt om forskjellige hobbyer jeg prøver på. Noe hverdagsprat blir det nok og innimellom. Jeg blir veldig glad hvis du legg igjen en hilsen.
søndag 8. mars 2009

Kvinnedagen

Jeg må begynne med å gratulere alle kvinner med dagen i dag!!

I går hva jeg på jobb og på kvelden for vi i lag med gode venner inn til lavoen, det ble seint. Jeg er derfor litt slapp i dag. Har ikke gjort mye, strikket litt men det fristet mer å lese blogger.Tenk om jeg kunne brukt noen av disse timene da jeg sitter å leser andres sine blogger til å strikke, kanskje jeg da kunne blid ferdig med noen av alle mine prosjekt.

Etter å hvert inne i bloggernes univers flere timer i dag så ser jeg att jeg ikke er alene. Det finnes mange Ufoer rundt omkring og mange med meg blir raskt dratt mot garnbutikkene for innhandling av nye ting som ikke var planlagt. Jeg er hele tiden på jakt etter det neste prosjekt, de står i kø. Det er rart men selve jakten på nye gode prosjekter er nok det jeg synes er det artigste. Nå har jeg lovet meg selv att de to baby jakkene og bolero til meg bli ferdig for jeg går videre med noe nytt.

Her kan dere se hvor langt eg har kommen siden det var oppdatert sist på bloggen. Som sagt var så går det ikke raskt men sånn er det bare med meg.

Her stoppet det opp for meg, nå måtte jeg regne ut hvor jeg sku ha knappehullene og det var nok til att jeg begynnte med den andre jakken.


Det er første gang jeg prøver meg på ragnafelling og er vel ikke helt fornøyd. Det går sikkert å få den finere.


Her kan man se at det er finere ragnanfelling på den høyre ermen.


Dette er perfekt å sitte med fremfor Tv:n å strikke på.Det er perlestrikk som strikkes rundt å rundt.


Dette ble med meg hjem, kan vare bra å ha hjemme når jeg får lyst til å lag noe som ikke er strikke til de kommende barne. Jeg må gardere meg så det ble innhandlet både rosa og blått papir. Min plan er å bruke meg av pyntet koffert til gavene isteden for vanlig innpakking. Jeg fant en sånn koffert i den samme butikken så den fikk og bli med hjem. I denne kofferten kan det ligge forslags vis strikkede klær, kosedyr, vaskekluter, strikket babyteppe og strikkede smekker. Et alafabet i stempelform blev og med, ikke planlagt men kan vare bra å ha.Etter å ha finnet dette i underetasjen på butikken så kom jeg over noe garn i overetasjen(hmf..så lenge klarte jeg å holde meg unna nytt garn),som givetvis og ble med hjem, dette skal bli stripete smekker.

1 kommentar:

Malin sa...

Sticka på nu!
Vi vill se färdiga boleron om ni kommer till sverige i maj.

Idag använde jag sjalen mamma stickade till bröllopet. Den är ju väldigt varm och skön. Konstigt bara att ha den på sig en vanlig dag på jobbet.

Kram Malin