Hva kul at du har funnet frem til min blogg. Her skriver jeg litt om forskjellige hobbyer jeg prøver på. Noe hverdagsprat blir det nok og innimellom. Jeg blir veldig glad hvis du legg igjen en hilsen.
søndag 22. mars 2009

Et prosjekt ferdig


Ja, jeg er faktisk ferdig men det betyr ikke at jeg er fornøyd. Jeg syns at den ble før stor, hva syns du Findus?


Jeg syns den er før stor men er det virkelig så galt?


Et prosjekt ferdig og da tar jeg inn ett "nytt". Dette er grytekluter som ble begynnt på for et år siden så kanskje jeg skal prøv å bli ferdig. Det verste med grytekluter er vel at det skal være to av dem. En må jeg vel klar å bli ferdig med i hvertfall. Sku hvert artig å ta med opp og bruk i vogna i påsken. Di er enkel å strikke for det er bare å strike rett frem og tilbake på en måte, oppskrift finner du her.


I forrige uken fikk jeg den siste pakken med stempler fra hÆnglar klubben. Disse har jeg fått montert og Simon og jeg har fargelagt noen idag. Se på dette resultatet, er han ikke flink. Han syns att di ser litt rar ut uten munn så det tegnet han dit selv.
Det går ellers sakte men sikkert med allt det andre jeg har på pinnene.

Ha det bra så lenge.

1 kommentar:

bjorkhag sa...

heja på!jag vet hur det känns när man gjort färdigt "gammalt" jobb.Sköönt!Det ser ju bra ut också!!2625kr för keramik till en kvinna är inte så dåligt heller ;(hämtat men ej bet. ännu) då ingår 2 vaser som jag börjat på idagInnan hon kom hann jag även börja med att sy på lite roliga figurer på en svart skjorta-inspirerad av kläder i Falkenberg.Solen har visat sig en stund idag.....härligt