Hva kul at du har funnet frem til min blogg. Her skriver jeg litt om forskjellige hobbyer jeg prøver på. Noe hverdagsprat blir det nok og innimellom. Jeg blir veldig glad hvis du legg igjen en hilsen.
torsdag 26. mars 2009

Gryteklut til påsken er ferdig

Å, for en dårlig fantasi jeg har når det gjelder overskrifter. Jeg kjenner det er lenge siden jeg har uttrykkt meg skriftlig annet en i jobbsammenheng, dvs ganske kjedelig rettfrem skriving. Ja,ja øvelse gir kanskje mester etterhvert. Og hva bruker jeg meg av før språk kanskje du spørr, jo det er noe vi kaller svorsk. Stakkers gutten min, han har ikke så my hjelp av moren sin når det gjelder norsk kunnskaper men kanskje hann kan lære meg litt etter hvert.

Nok om det, sjekk dette herlige bilde.Dette beskriver hvordan jeg har følt meg idag.

Slapp som en bolledeig som bare ligg å eser utover.

Tross denne tillstand så blev idag grytekluten ferdig.Denne får alltså bli med til fjells i campingvognen i påsken.


Hvis du skal strikke en tjukk gryteklut så rekommenderer jeg virkelig denne.

Så har jeg lært meg hvordan man kan lage sin signatur til slutt på innlegget, er det ikke fint. Til dere som er inne og leser så ønsker jeg en riktig god natt.


2 kommentarer:

bjorkhag sa...

Ja,då bränner du inte fingrarna.Fin klut! själv har jag satt en glasyrugn och drejat 2 stora tekoppar, ska försöka att få med mig lite muggar, koppar till Torpa i år.Jag tror att det ska bli olika modeller men kanske bara 2 av varje sort, som säljs tillsammans.... kan det vara något tror du ?Skulle varit kul om jag kunde få till någon bra förpackning men....men,ska jag köpa så blir det ju bara dyrt.Idag ska Tommy klippa fruktträd hos Åsa i Ljunsarp.. min arbetskamrat( Pricken o Åsalyckan). Vi hörs!
GC

Malin sa...

Vad du stickar! Du behöver verkligen inte ursäkta dig hela tiden för att du påbörjar projekt, du gör ju visst klart en massa saker! Imponerad.
Väldigt fin underskrift på slutet. Hur gör man det? Kram malin