Hva kul at du har funnet frem til min blogg. Her skriver jeg litt om forskjellige hobbyer jeg prøver på. Noe hverdagsprat blir det nok og innimellom. Jeg blir veldig glad hvis du legg igjen en hilsen.
tirsdag 14. april 2009

Påsken er over for denne gang

Hjelp hva tiden går, jeg ser til min forskrekkelse at dette blir mitt første bidrag til bloggen i APRIL. Hade jeg bare hvert litt flinkere med hvordan man enkelt og raskt lager innlegg i bloggen, jeg bruker sååå lang tid på dette. Jeg bare håper at jeg lærer etter hvert.
Da var påskeferien over. Vi har varit oppe i fjellet i campingvognen vårres i påsken. Det har hvert sol noen av dagene så litt farge har vi fått om kindene.Se hva fint !!Oppskrift: Baby DROPS nr. 14-27
strl: 0-3 mnd.
pinne: 3 ( står 2,5 i oppskriften)
Garn: DROPS ALPACA, lyseblå nr:6205 og blå nr: 6790
Jeg har ikke bare gått på ski i påsken, det har hvert litt tid till strikking og. Jeg har givetvis begynnt på noe nytt. Har sett at det er en god del andre som har strikket denne baby jakken.
Jeg kom halvveis nå i påsken, fikk strikket litt mellom alle turer vi hadde.
Det var kanskje ikke det mest spennendes fargevalget men jeg får vel ha litt meir fantasi neste gang, hvis det blir en neste gang.Mor selv i en avslappet strikkestilling. Ja, det går ann att ligge og strikke men det er kanskje ikke det mest effektive.Før påsken så var Simon med meg på husfliden og såg ut et garn til sokker til han. Igår begynnte jeg på disse. Det blev orange, det nærmeste vi kom hans yndlingsfare som er rødt.
Oppskrift: DROPS som stod rundt garnet.
Garn: Fabel fra DROPS farge nr: 159, orange.
Pinne: 2,5.
Strl: Den minste strl på oppskriften var 35-37 med 56 masker. Jeg la opp 52 og beholdt pinne 2.5. Jeg håper det blir passe.

Håper dere alle har hatt en fin avslappendes påske.

1 kommentar:

Malin sa...

Oj, vad fint ni verkade ha det! Vi måste verkligen se till att åka upp någon påsk så vi får uppleva den fina vintern hos er! Fina stickprojekt du har. Själv pysslar jag på här hemma med mitt lilla bokbinderi. Frågan är vad jag ska använda alla böcker till...

Kram Malin