Hva kul at du har funnet frem til min blogg. Her skriver jeg litt om forskjellige hobbyer jeg prøver på. Noe hverdagsprat blir det nok og innimellom. Jeg blir veldig glad hvis du legg igjen en hilsen.
lørdag 28. februar 2009

To nye strikkeprosjekter

Ja kan givetvis ikke holde meg til ett prosjekt åt gangen å få det avsluttet. Nå har jeg tre strikkeprosjekter gående. Jeg må prøve å få avsluttet noen av disse før jeg begynner på enda et nytt, for det frister faktisk.

Her har jeg kjøpt et garn på EUROPRIS, kjempe mykt. Dette skal bli en bolero til meg selv. Mønstret er fra garnstudio og det skal strikkes i perlestrikk på rundpinne 80 cm vridd i to runder. Litt vanskelig å forklare men sjekk oppskriften. Drops nr: 94-16 www.garnstudio.com


Dette er en jakke som står i den ene strikkeboken som jeg kjøpte "Nøstebarn". Her har jeg bestemt meg før å strikke riktig smått, str 0-3 mnd. Dette kan bli et hentesett. jeg har kjøpt garn så det er nok til sokker og lue og, vi får se hva det blir til. Det blir første gagen jeg prøver meg på raglanfelling, vi får se hvordan dette går.

1 kommentar:

Karin sa...

Fin! Den boleron hade jag också kunnat tänka mig att sticka. Får kolla upp den beskrivningen. Jag var hemma hos mor o far i helgen och började sticka en väska. Får se hur långt jag kommer med den nu när det är dags att planer badrum....