Hva kul at du har funnet frem til min blogg. Her skriver jeg litt om forskjellige hobbyer jeg prøver på. Noe hverdagsprat blir det nok og innimellom. Jeg blir veldig glad hvis du legg igjen en hilsen.
søndag 15. februar 2009

Pågående prosjekt

Etter å ha strikket et stort antall votter, luer og pannebånd til julen 2008 så har jeg funnet ut att små prosjekter passer meg bra. Før å få litt variasjon så fant jeg ut att barnetøy og må hva greit. Når jeg bestemte meg for dette så visste jeg ikke av noen som var gravid men nå er det helt plutselig blitt to gravide. Nå har jeg altså noen å strikke til. Beregnet ankomsttid for de små er i Juni og Oktober så jeg har enda litt tid på meg.
Jeg for til byen og kjøpte meg to bøker.
Jeg fant en oppskrift i Myk start som falt i smak og etter å ha hvert på husfliden å tatt på alle garner så falt det på Babysilk i alpakka. Det er SÅ mykt å godt.
Etter de vanlige problemene med strikkefasthet så er jeg nå i gang og får inderlig håpe att dette blir bra.

Her har jeg tatt i bruk den lille "strikketøymappen" til mitt babystrikke. Den store mappen er ikke tatt ibruk enda men garn og oppskrift til en bolero er på gang.
Disse mappene er kjøpt på www.felisistrikker.blogs.no og jeg er kjempefornøyd.Så har jeg kjøpt ett "handlenett" hos www.shamu.no, dette har jeg tatt i bruk til, givetvis,alle mine andre strikkeprosjekt.

2 kommentarer:

Malin sa...

Smarta stickväskor. Men man skulle behöva MÅNGA väskor när man har så många ofärdiga projekt på gång som jag har...

Karin sa...

Hej, vad roligt att se din blogg! Ser fram emot att se alla dina projekt :-)