Hva kul at du har funnet frem til min blogg. Her skriver jeg litt om forskjellige hobbyer jeg prøver på. Noe hverdagsprat blir det nok og innimellom. Jeg blir veldig glad hvis du legg igjen en hilsen.
søndag 20. mai 2012

Der hva 17 mai over for denne gang

Håper dere hade en fin 17 mai allesammen. Vi hva så heldige og fikk riktig fint vær her i Bodø.

I år hva det vårres tur, 5 klasse, å stå for 17 mai arrangement. Det innebar bla å bake 4 kaker og stå på kjøkkenet fra kl.9 om morgenen til det hele hva over, hvilket ble kl. 15.00.

Det gikk veldig bra og jeg er såååå glad at jeg fikk kjøpt meg nye sko til 17. Her ser dere mine nye sko, er de ikke fine!

IMG_6169

 

IMG_6170

 

 

Når jeg hva i byen og kjøpte meg nye strømpebykser fant jeg ut at jeg kunne gå inn og se om det fantes noen sko til mine små føtter. Som dere kanskje skjønner så liker jeg ikke å se etter sko, jeg har alltid problemer og finne noen som passer. Men….. tru det eller ei der sto det to par som bare ventet på meg. Strl 36, passet perfekt. Jeg kunne ikke bestem meg så begge par ble med hjem og de skal få bli her, glad!!!!! De røde hva perfekt å bruke til 17 mai. 

Når vi kom hjem etter feiringen så kjente jeg hvor trøtt jeg hva, det ble faktisk en liten blund på ettermiddagen, og resten av dagen hva litt slapp. Jeg koblet av med strikking og det å finne frem noen podcast som jeg kan høre/se på.

Podcast/videocast er nytt for meg men jeg liker det godt. Å få høre/se hva andre holder på med for prosjekt, bruker for garn, tips om bøker mm dette er helt supert!!! Er litt redd for at det hele kan ta helt av så jeg må finne fremtil  noen som jeg virkelig liker, og holde meg til disse. Har letet meg frem til noen som jeg startet med så får vi se.

  • YARNIA, her er det Hilde som er vert. Dette er den enesre norske jeg har kommit over til nå.
  • Mommy needs yarn  med Erin Walsh. Her er det til tider litt bakgrunnshjelp fra hennes barn, herligt!
  • The knit girllls. De  gode venninnene Leslie og Laura, har startet dette ilag. Tenk å ha en strikkevenninne som dette.
  • 90% knitting. Har ikke fått sett så mye på Lisa enda men skal avsette litt tid til dette.

Jeg har fanget opp noen fler, men jeg kan ikke få en laaaaaang liste her og for da har jeg ikke annet og gjøre om dagene en å følge allesammen.

Nå er det et litet oppehold i det å produsere kort så det klør i fingrene mine over å få ta i litt garn og komme igang med strikking igjen. Garnet er kjøpt inn og prosjektene startet. Mine WM er såååå vanskelige å begynne på, der har jeg ikke kommen igang enda. Jeg har flere prosjekter jeg vil starte opp men har bestemt meg for to nå. Da jeg ikke vil avsløre dette for mottakerne så får jeg komme tilbake til disse seinere.

Men her  kan dere ta en liten titt på det jeg holder på med.

 

IMG_6177

 

IMG_6178

 

Da gjenstår det bare og ønske dere alle en riktig fin avsluttning på helgen og er fin ny uke imorgen!

 

Pernilla

4 kommentarer:

trinemamma sa...

Lekre sko. Jeg som har str 35 har også problemer med å finne sko, men nå er det opptil flere butikker som har egne hyller for slike som oss :-)

Maria sa...

Jättefina skor! Hoppas att du hade en riktigt fin 17 Mai! Jag lyssnar också på Podcasts. Tack för tipsen!

Gunilla Carlsson sa...

Du trodde rätt jag blev väldigt förtjust i skorna.Kul när man hittar det som passar
Mamma

Fru Keilegavlen sa...

Knallfine sko!!
Podcast har eg ikkje fått ordentleg med meg enno,- det er så mykje nytt om dagen. ;) Ønskjer deg ein fin søndag.