Hva kul at du har funnet frem til min blogg. Her skriver jeg litt om forskjellige hobbyer jeg prøver på. Noe hverdagsprat blir det nok og innimellom. Jeg blir veldig glad hvis du legg igjen en hilsen.
torsdag 12. juli 2012

Lofotpostens kulingvotter

Nå ser jeg at det er kjempelenge siden jeg skrev her på bloggen min. Jeg har ikke haft ferie hele denne tiden men helt enkelt bare ikke tatt meg tid til å skrive. Vi kom hjem fra ferie på tirsdagen og nå skal jeg prøve og bedre meg litt med innlegg her på bloggen. Jeg har litt å vise frem og fortelle om, jeg har nemlig blitt voksen i sommer (40 år) og blitt tante til en nydelig liten Tove.

Jeg begynner i dette innlegg med å vise frem et strikkeprosjekt som jeg hva ferdig med før ferie, jeg la dem ut på ravelry men har glemt å vise dem frem her. Det hva min vennine Berit som ønsket seg disse vottene fra Lofoten. Hun har bursdag i Juni og jeg håper innerlig at hun ikke trenger disse i sommer, men det kommer vel en vinter. De ble ikke de beste bildene på vottene, det jeg ikke fått med er at det på innsiden av tommelen er en L for lavtrykk. Det hva et annerledes motiv på disse og artig å strikke.

 

307 

 

oppskrift: fra lofotposten, her.
strl: Damevott
garn: Dale garn, Heilo.
pinne: 3 1/2 og 4.

Pernilla

10 kommentarer:

Maria sa...

vilka kule votter! Detsamma! Jag har saknat dina inlägg. Hoppas att du har haft en fin ferie. På lördag åker jag hem med fullpackad bil till Göteborg. Vi ska vara i Göteborg och västkusten i två veckor och i Frankrike i en vecka. Man måste ju solsäkra semestern ;) Hoppas att du får en fin helg! Kram

GryNoKa sa...

Kjempeflotte votter!
Ønsker deg fine sommerdager!
Klem :)

Kari sa...

Fine votter med artig navn!
Godt å se at det er liv i bloggen din igjen. : )

Lilla Kullan sa...

Väldigt fina.:-) Kram

skapa och inreda sa...

Härliga vantar i fina färger!

trinemamma sa...

Kjempefine votter :-)
Vi sees nok ikke på brukermøter mer. Etter en fusjonsprosess mellom Ullevål og Rikshospitalet, og som endte med at jeg ikke fikk lede koagulasjon lengre, har jeg blitt helsefaglig rådgiver/bioingeniør. Jobber i stab til klinikksjefen. Kommer til å savne koagulasjon veldig og ikke minst alle de hyggelige bioingeniørene jeg har hatt kontakt med i løpet av de siste årene :-)

Elins Strikkeri sa...

Kjempestilige votter med knalltøft navn!! Ha ei fin sommerhelg:))

Vibbedille sa...

Herlige votter!!!

Har vel i grunnen sluttet å vente på sommeren, eg mener, 14 gr er ikkje noe å hoppe i havet av liksom!!
Men ved å IKKJE vente og heller bare kose seg etter været går det mye bedre. MEN eg skulle virkelig ønske at me kunne få en dag med 24 gr UTEN vind eller regn! SKulle kost oss på strandpiknick helt til midtnatt! DET er herlig! Savner i grunnen mer de lange varme kvelden hvor man sitter ute........i går var det 10 gr da eg la meg, ingen tropenatt akkurat.....

Men men kos deg du også og ha ei flott helg ;))

Klem Vibbedille ;))

Synnøve sa...

Stilige Lofotvotter! Perfekt i nordlanske værforhold;) gratulerer som voksen og som nybakt tante, og fortsatt god sommer :)

Unknown sa...

.
.
.
.
.
.
.
.
.